новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

10 корисних додатків для студента

Повідомляє ya-student.com.ua 06.09.2018 19:17

10 корисних додатків для студента

Фото з мережі Інтернет

Хочеш почати бігати щоранку? Мрієш вивчити англійську чи вирушити подорожувати Європою? Спеціально для тебе ми підготували добірку мобільних додатків, що допоможуть здійснити ці мрії та проводити час із користю!

ПОДОРОЖІ

TripAdvisor

Творці додатку заявляють, що він дозволяє спланувати та здійснити бездоганну подорож. TripAdvisor пропонує мандрівникові понад 75 мільйонів відгуків, що допоможуть знайти найкращі готелі, ресторани й розваги з усього світу. Наліпки з символом додатку прикрашають вітрини закладів у багатьох європейських містах – вони означають, що це місце стало найкращим за результатами голосування. TripAdvisor дає можливість переглядати фото, зроблені мандрівниками, знаходити найкращі готелі, включно з тими, що отримали нагороди Traveller’s Choice, вивчати ресторани за кухнею, ціновим діапазоном й оцінками відвідувачів. А функція TripAdvisor Flights дозволяє порівнювати ціни на авіаквитки й знаходити найкращі пропозиції. Додаток безкоштовний і працює на базі Android та IOS.

GPS-путівник «Вокруг света»

Популярний журнал для мандрівників «Вокруг света» запустив мобільний додаток, що дозволяє завантажувати й здійснювати мультимедійні прогулянки. Онлайн-променади включають аудіорозповіді, фотографії та текстовий опис монументів із вибраної частини міста. Тож тепер у вас не буде проблем із вибором пам’яток, які варто побачити під час реальної подорожі. Для зручності вони відсортовані в алфавітному порядку й позначені іконками на інтерактивній мапі путівника. Також там можна вибрати маршрут, а голосові підказки вкажуть правильний напрямок подорожі. Додаток безкоштовний і працює на базі IOS та Android.

АНГЛІЙСЬКА МОВА

Learning English With The New York Times

Додаток допомагає вивчити англійську за матеріалами провідних англомовних газет – у тому числі й The New York Times. Включає 12 планів занять, словники flashcards до кожного уроку, а також статті для читання та аудіоматеріали. Додаток зацікавить тих, хто володіє англійською на рівні вище середнього. Працює на базі IOS.

LinguаLeo

Одна з найбільш ефективних безкоштовних програм для вивчення англійської мови. Додаток LinguаLeo пропонує багато англомовних матеріалів, граматичні правила та різноманітні види тренувань: наприклад, аудіювання, конструктор слів, слово-переклад/переклад-слово. Конструктор є одним із найбільш цікавих завдань – потрібно зібрати переклад з окремих літер. Під час аудіювання вам доведеться на слух сприймати слова та записувати їх без підказок. При виконанні завдань на переклад необхідно обрати відповідне значення із запропонованих. LinguаLeo працює на базі IOS і Android.

КНИГИ

Blinkist

Blinkist – це сервіс, що відбирає найкориснішу інформацію з книг та подає її у стислому вигляді. Додаток працює як із текстовими, так і з аудіофайлами документальної літератури, а також пропонує короткий зміст деяких класичних творів. Наразі багато текстів представлені англійською, але це компенсується простою мовою й логічно структурованим змістом. Додаток можна безкоштовно завантажити на Android та iOS. 

Bookmate

Читалка Bookmate працює разом із однойменним сервісом, що пропонує доступ до великої бібліотеки з тимчасовою передплатою. Передплату можна проігнорувати та використовувати Bookmate як зручне онлайн-сховище для книг та хорошу читалку. Режим читання не пропонує нічого нового: нотатки, цитати, можливість поділитися фрагментом тексту в соціальних мережах та поштою. Налаштування в додатках також вельми прості: фон, шрифт, вирівнювання, прокрутка чи перегортання сторінок. Bookmate працює на всіх операційних системах.

СПОРТ

RuntasticPro

Це одна з найкращих програм для відстеження результатів тренувань. Карта маршруту демонструє статистичні дані: час пробігу, пройдену відстань і напрямок, використовує кольори для вказівки зміни темпу. Ви можете самостійно вибрати готові маршрути та синхронізувати їх, або ж використовувати вбудований компас для орієнтації на місцевості. Також додаток надає докладний звіт кожного тренування та наочні графіки, які можна зберігати.

Endomondo

Один із найпопулярніших додатків для моніторингу спортивної активності. Програма записує кількість кроків, подолану дистанцію, спалені калорії та навіть вираховує середню швидкість. Є можливість призначати собі цілі на кожне тренування та змагатися з друзями – просто встановлюєте мету, досягаєте її та пропонуєте товаришу побити рекорд. Ще одним приємним доповненням в Endomondo є маршрути: додаток не лише записує ваш шлях, але й показує ті, що створили інші користувачі. Програма пропонує докладну статистику та, як і Runtastic Pro, безкоштовно діє на системах IOS та Android.

ІГРИ

Slither.io

Чудова гра для тих, хто хоче вбити час. Це знайома всім «змійка», і правило тут тільки одне: поглинь або поглинуть тебе. Програма безкоштовна та працює на базі Android та IOS.

Angry Birds Action!

Ще одна гра з відомим пернатими. Вам знову доведеться стріляти пташками та рятувати яйця, але тепер – зверху вниз. Не можете зрозуміти, як це? Уявіть мікс пінболу з AngryBirds!


Опубліковано : 06.09.2018 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман