новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

82 онлайн-курси з економіки

Повідомляє studway.com.ua 22.05.2019 19:17

82 онлайн-курси з економіки

Фото з мережі Інтернет

Хочеш розібратися, що цікавить споживача, що коїться в економіці країни чи як керувати власними фінансами? Можна навчитися, не відходячи від комп’ютера!

Щоб набути знань з економіки, не обов’язково вступати до вишу. Ми переглянули онлайн-курси світових платформ і знайшли чимало пропозицій: від базових теоретичних курсів до поглиблених програм зі споживацької психології, ризик-менеджменту, галузевих напрямків тощо. Залишається віднайти програми, які потрібні саме тобі.

Основи економіки

«Економіка для всіх». Протягом 5 тижнів автори курсу обіцяють надати абсолютно нове й свіже бачення економіки, яке знадобиться в будь-якому віці та в будь-якій повсякденній ситуації.

Платформа: Prometheus

Вартість: безкоштовно

«Як писати про економіку без помилок». Для журналістів, які працюють чи планують розпочати практику в економічних і бізнес-медіа. Зокрема, ти опануєш базову теорію, навчишся працювати з фінансовою звітністю та ознайомишся з аналізом даних.

Платформа: EdEra
Вартість: безкоштовно

«Экономика для неэкономистов». 4-тижневий російськомовний курс розглядає основи економічної грамотності, економічного мислення та пояснює, як знання цієї науки допомагає в щоденному житті.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (вартість сертифікату – 49 $)

«Экономика». Вступний курс від російської онлайн-платформи не потребує вже наявних поглиблених знань: він зорієнтований суто на рівні старшої школи. Програма надасть базові знання з мікро- та макроекономіки.

Платформа: «Открытое образование»
Вартість: безкоштовно

What is Economics? Курс із 8 лекцій, присвячених розгляду азів економіки, зокрема її різних типів та моделей. Програма підходить навіть для старшокласників, які вперше беруться за освоєння дисципліни.

Платформа: Udemy

Вартість: безкоштовно

Introduction to Economics. Автори розглядають основні теми, серед яких аналіз із використанням граничних величин, крива виробничих можливостей, ринковий попит і пропозиція тощо. Для опанування цих тем пропонують 23 лекції.

Платформа: Udemy
Вартість: безкоштовно

Basics of Economics A Complete Study. Курс містить базові теми, як-от теорія попиту, основи мікро- та макроекономіки. Програма буде корисна для фахівців, які розуміють особливості фінансів та обліку.

Платформа: Udemy
Вартість: 199 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Introduction to Economic Theories. Автори розглядають основи економічного плюралізму та мікроекономіки. Опанувати ці теми студенти можуть за 4 тижні.

Платформа: Coursera
Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

Economics: Theory and Applications. Тут пропонують пошукати практичного застосування базових теорій у повсякденному житті. Зокрема, ти зможеш оцінити вплив політичних рішень на економічну ситуацію.

Платформа: Udemy

Вартість: 29,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Economics in 10 Principles. Пройшовши курс, студенти зможуть краще приймати рішення, використовуючи десяток простих економічних принципів. І це лише після 11 коротких лекцій.

Платформа: Udemy

Вартість: 19,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

The Complete Economics Masterclass – Learn Basic Economics. Програма цього курсу більш насичена порівняно з аналогами на платформі. Зокрема, тут ти дізнаєшся про поведінку споживача, теорію ігор, курс валют, процентні ставки та багато іншого.

Платформа: Udemy

Вартість: 99,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Economics – Super Simple Education. Курс буде корисний для підприємців-початківців, які хочуть зорієнтуватися у світі економіки. Для цього їм пропонують прослухати 11 лекцій загальною тривалістю 2 години.

Платформа: Udemy

Вартість: 19,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

workspace

Економічна географія

Islamic Finance and Capital Markets. За 4 тижні студенти набудуть знань стосовно різних типів ісламських ринків капіталу, їх особливостей, принципів, а також сучасних рис функціонування ринків.

Платформа: edX

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 99 $)

Consumption in Latin America. Бажано мати базові знання щодо Латинської Америки й володіти навичками критичного мислення. Студенти проаналізують культурні, соціальні та економічні причини, які зумовили сучасне становище регіону.

Платформа: Udemy

Вартість: 19,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

The economic model of emerging countries – Michael Spence. Упродовж 17 майстер-класів нобелівський лауреат ділитиметься баченням економічної моделі країн, що розвиваються. Також лектор звертає увагу на історичні закономірності такого розвитку.

Платформа: Udemy
Вартість: 24,99 $

Of Markets & Men: A Visual Introduction to Austrian Economics. Цей курс створений для тих, хто хоче краще розуміти поведінку людини та економічні наслідки її щоденних дій. Усі теми розкриватимуть на прикладі Австрії, яка зауважила ці особливості та зосередила навколо них своєрідність власної економіки.

Платформа: Udemy

Вартість: 34,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Switzerland in Europe: Money, Migration and Other Difficult Matters. Завдяки цьому курсу ти зрозумієш, чому Швейцарія не є членом ЄС, якою є економічна ситуація в країні і, зрештою, як дії держави впливають на процеси оподаткування й міграції.

Платформа: Futurelearn
Вартість: безкоштовно (сертифікат про закінчення – 69 $, сертифікат про участь – 49 $)

Understanding Russian Economy. Problems of Transition. Курс розробили викладачі «Вищої школи економіки» в Росії. Програма базується на основах цієї науки, особливостях сучасної економіки держави, інструментах аналізу економічного становища та характеристиці бізнес-клімату Росії.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

«Экономика переходных и развивающихся рынков». У курсі проаналізовано, з якими проблемами стикаються країни з перехідним типом економіки і з ринком, що розвивається. Протягом 6 тижнів студенти розглядатимуть досвід реформ у Китаї, Індії та інших азійських країнах, на Близькому Сході, у Північній Африці й Латинській Америці.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

«Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу». У 4 модулях курсу міститься 28 лекцій. Програму розроблено на основі матеріалів Американської комерційної служби, а також найкращих українських та закордонних практик.

Платформа: EdEra

Вартість: безкоштовно

workspace

Психологія економіки

Behavioral Economics and Neuromarketing. Протягом 11 лекцій слухачі дізнаються, як споживач приймає рішення, проведуть психологічні міні-дослідження, вивчать особливості функціонування людського мозку й зуміють застосовувати нейробіологічні правила для просування власних маркетингових кампаній.

Платформа: Udemy

Вартість: 199,99 $ (святковий розпродаж – 9,99 $)

The Psychology of Trading. Для тих, хто хоче досягати успіху в торгівлі, використовуючи принципи поведінкової економіки. Розробники обіцяють навчити цих лайфхаків упродовж 20 лекцій.

Платформа: Udemy

Вартість: 19,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Behavioral Economics For Marketing: 4 key sales strategies. Студенти вивчатимуть поведінкові стратегії економічного маркетингу та опрацюють наукові висновки з досліджень психології споживачів. Особливу увагу приділять застосуванню цих знань під час роботи в онлайн.

Платформа: Udemy

Вартість: 79,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

The Economic Way of Thinking. На прикладах економічних рішень окремих держав студенти зможуть зрозуміти причини певних процесів та їхні особливості. Для цього розробники представили аж 69 лекцій, уміщених у 13 навчальних сесіях.

Платформа: Udemy

Вартість: 94,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Economics: How Consumers Take Buying Decisions. Студенти опанують базові принципи мікроекономіки й зосередять увагу на прийнятті рішень споживачами. Усього на перегляд лекцій піде трохи більше ніж година.

Платформа: Udemy

Вартість: 24,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Economics – Explore The Concepts Of Consumer Behavior. Розробники обіцяють навчити вирішувати математичні завдання на прикладі поведінки споживачів і допомогти зрозуміти, як різноманітні елементи впливають на раціональність вчинків клієнтів.

Платформа: Udemy
Вартість: 94,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Economics – Explore The Concepts Of Supply In 60 Minutes. Опрацьовуючи принципи споживацької психології, студенти поглиблять знання з теорій попиту і пропозиції, а також пов’язаних тем. Програма курсу містить 16 лекцій.

Платформа: Udemy

Вартість: 59,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

workspace

Фінанси

…для усіх охочих

Мета програми – зруйнувати стереотипи, якими просякнуте українське суспільство, і покращити загальну фінансову освіту українських громадян. До програми входять три курси: «Особистий та сімейний бюджет: основи», «Кредит – це зло?» та «Фінансове обгрунтування управлінських рішень».

Платформа: ВУМ-online

Вартість: безкоштовно

Finance for Everyone. Є змога взяти участь у 4 курсах на такі теми: рішення, ринки, ціна та борг. Програма допоможе зрозуміти значення фінансів у житті кожного з нас і суспільства загалом.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат кожного курсу – 49 $)

Financial Planning for Young Adults. Курс складається з 8 модулів, які потрібно опрацювати протягом 4 тижнів. За цей час ти пройдеш шлях від поставлення початкових цілей до фінансового планування кар’єри.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат кожного курсу – 49 $)

Finance for Everyone: Smart Tools for Decision-Making. Автори курсу обіцяють ознайомити зі світом фінансів і забезпечити навичками та інструментами для успішного використання знань у житті. Крім того, за 6 тижнів ти опануєш вибрані економічні концепції, дотичні до теми.

Платформа: edX

Вартість: безкоштовно (сертифікат курсу – 49 $)

Personal & Family Financial Planning. Для опанування програми пропонують 4 тижні-модулі, які стосуються таких тем: розуміння особистих фінансів; звіти, інструменти й бюджет; управління податками на прибуток; отримання та успішне підтримання кредиту.

Платформа: Coursera
Вартість: безкоштовно (сертифікат кожного курсу – 49 $)

An Intro to the Study of Economics and Personal Finance. Вступний курс пропонує опрацювати 7 лекцій загальною тривалістю 32 хвилини. За цей час ти дізнаєшся про базові поняття та явища економіки і, зокрема, фінансів.

Платформа: Udemy
Вартість: 19,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Finance Fundamentals: Financial Planning and Budgeting. На прикладі аналізу бюджетів домогосподарства курс навчить керувати власними коштами та успішно приймати фінансові рішення. Усього на опанування програми тобі знадобиться 4 тижні.

Платформа: Futurelearn

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 69 $)

…для економістів-початківців і фахівців

«Финансовая экономика». Курс від російської платформи зосереджує увагу на різноманітних фінансових інструментах і можливостях їх використання для інвестицій та управління ризиками. Упродовж 10 тижнів студенти також розглядатимуть базові моделі ціноутворення.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

«Основы корпоративных финансов». Російськомовний курс тривалістю 11 тижнів пропонує детально ознайомитися з темою, опановуючи, зокрема, такі модулі: потоки грошових засобів корпорації, вартість грошей з урахуванням фактора часу, ризик і дохід, використання моделі CAPM тощо.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

Understanding Modern Finance. На противагу попередній ця програма з 5 курсів дозволить ознайомитися з особливостями функціонування фінансової системи в наш час.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат кожного курсу – 49 $)

«Фінансовий менеджмент». За 6 тижнів ти дізнаєшся, що зумовлює фінансовий успіх, які загальні принципи управління фінансами, що слід враховувати, реалізуючи бізнес-ідеї, тощо. Програма буде корисна як для підприємців-початківців, так і для науковців-теоретиків.

Платформа: Prometheus

Вартість: безкоштовно

Economics of Money and Banking. Курс доволі об’ємний: складається з 12-тижневого навчання та фінального іспиту. Студенти дізнаються про особливості сучасної грошової системи й опрацюють конкретні історичні приклади, що стосуються її формування.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

«Финансовые рынки и институты». У курсі розглянуто основні риси функціонування фінансових ринків, діяльності фінансових інститутів, вивчення окремих фінансових інструментів. Крім цього, упродовж 9 тижнів ти відкриєш для себе базові принципи інвестування вільних коштів на фінансовий ринок.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

Manage Your Prices: an Introduction to Pricing Strategy and Revenue Management. Студенти дізнаються, як використовувати стратегії ціноутворення, щоб збільшити прибуток фірми, і як встановити правильну ціну для конкретного споживача в потрібний час. Курс триватиме 4 тижні.

Платформа: Futurelearn

Вартість: безкоштовно

workspace 2

Бізнес

«Технологии управления бизнесом». Мета курсу – надати знання й практичні навички з урахуванням математичних методів і моделей, потрібних для організації та успішного розвитку науково-дослідницької, виробничої, економічної, комерційної й фінансової діяльності підприємства.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

«Экономика предприятия». Автори попрацювали над тим, щоб забезпечити студентів інформацією з теорії та практики функціонування підприємства в умовах сучасного ринку. Увесь курс триває 16 тижнів, і до нього входять 14 тем.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

International Business I. Курс тривалістю 6 тижнів пропонує освоїти особливості сфер, як-от економіка довкілля, глобальний маркетинг, торгівля й ринок. Програма дозволить зрозуміти відносини між країнами в глобальному бізнес-середовищі.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

Business Data Science: Time Series Regression. Курс корисний як для аналітиків даних, так і для підприємців, що цікавляться цією сферою задля розвитку власного бізнесу. Складається з 30 коротких відеолекцій.

Платформа: Udemy

Вартість: 199 $ (святковий розпродаж – 9,99 $)

Using Open Data for Digital Business. Програма дає сучасне уявлення про історію відкритих даних, їх плюси й мінуси, бізнес-кейси й бізнес-моделі, пов’язані з публікацією та використанням відкритих даних. Студенти працюватимуть над курсом протягом 3 тижнів.

Платформа: Futurelearn

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 84 $)

Applied Mathematics for Business. Упродовж програми студенти розглянуть вибрані теми з галузі прикладної математики. Усього передбачено 7 лекцій-відеороликів, які пропонують ознайомитись із лінійним програмуванням і його використанням у бізнес-моделях.

Платформа: Udemy

Вартість: 29,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Business Models for Innovative Care for Older People. На цьому курсі ти набудеш навичок управління проектами та охороною здоров’я, дізнаєшся про інноваційні європейські підходи до вирішення таких питань. Також буде змога розглянути окремі бізнес-кейси.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49$)

workspace

Економічна децентралізація

«Ефективний бюджетний процес в органах місцевого самоврядування». Ця програма допоможе представникам органів місцевого самоврядування навчитися управляти коштами місцевих бюджетів. Отримати сертифікат можна після 5 тижнів навчання.

Платформа: Prometheus

Вартість: безкоштовно

«Створення інституцій місцевого економічного розвитку громад». Курс допоможе зрозуміти прикладні аспекти створення, функціонування та забезпечення організаційної стійкості інституцій місцевого економічного розвитку громад. Аудиторія – представники громад, які стикаються з викликами місцевого економічного розвитку й шукають інструменти для вирішення завдань.

Платформа: Prometheus

Вартість: безкоштовно

«Ґендерно-орієнтоване бюджетування для розвитку громад». Студенти дізнаються, як враховувати потреби різних груп населення в плануванні бюджету громади, чому розвинені країни приділяють велику увагу гендерно орієнтованому бюджету, які результати отримали міські й селищні громади, коли почали зважати на потреби жінок і чоловіків під час планування бюджету, тощо.

Платформа: Prometheus

Вартість: безкоштовно

Облік


«Бухгалтерський облік для початківців». Цей курс для тих, хто хоче сформувати власне бачення фінансової складової підприємства, зрозуміти необхідні для економічної діяльності бізнес-процеси, розширити знання з бухгалтерського обліку і скласти на практиці фінансову звітність, яка є основою для прийняття рішень у менеджменті.

Платформа: Prometheus

Вартість: безкоштовно

Introduction to Custody Servicing, Margins, and Accounting Records. Користувачам пропонують ознайомитися зі вступом до обслуговування клієнтів, маржі та облікових записів. Курс триває 10 тижнів і є частиною окремої спеціалізації.

Платформа: edX
Вартість: безкоштовно (сертифікат – 400$)

Preparation of Consolidated Financial Statements (Basic). Курс вимагає знань з обліку. За півтори години відеоматеріалу студенти вивчать етапи підготовки консолідованої фінансової звітності.

Платформа: Udemy
Вартість: 10,99$

Мікроекономіка

«Микроэкономика: промежуточный уровень». Протягом 13 тижнів ти опануєш теми, що стосуються теорії поведінки споживача, економіки обміну, теорії вибору в умовах невизначеності, теорії поведінки виробника та економіки з виробництвом.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

«Принципы микроэкономики». Курс ознайомлює з функціями окремих осіб, які приймають рішення: як серед споживачів, так і виробників – у межах економічної системи. Особливу увагу приділено характеру та функціям товарних ринків, теорії фірми за різних умов конкуренції та монополії, а також ролі уряду в підвищенні ефективності економіки.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49$)

Introduction to Microeconomics. Цей курс ознайомить з основними поняттями і вправами для вивчення попиту й пропозиції, поведінки споживачів, теорії виробництва, ринкових структур та ринкових збоїв. Здебільшого аналіз проводитимуть графічно, але користувачі повинні вміти розв’язувати алгебраїчні рівняння.

Платформа: Udemy

Вартість: 10,99$

Basics of Microeconomics. Програма охоплює вибрані теми: основи пропозиції та попиту, поведінка покупця, невизначеність у поведінці споживачів, виробництво й собівартість продукції, досконала й недосконала конкуренція, монополія. Сумарна тривалість відеоматеріалів – приблизно 2 години.

Платформа: Udemy
Вартість: 10,99$

Microeconomics: The Power of Markets. Розробники присвятили свій курс економічним рішенням, які ми приймаємо щодня: що купувати, над чим працювати, у що грати, що вивчати – адже ціни впливають на наші рішення, а ринки сигналізують, де потрібно докладати зусиль.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49$)

Economics-Demand and Supply Analysis. Особливості курсу – визначення рівноважних цін і кількості, вивчення руху й зміни факторів попиту та пропозиції, практична ілюстрація зміни пропозиції, попиту й цін, розгляд ринкового механізму, еластичності й чутливості до зміни цін тощо.

Платформа: Udemy

Вартість: 10,99$

онлайн-курс

Макроекономіка

«Макроэкономика». Студенти опанують основи макроекономіки, ознайомляться з важливими концепціями й принципами макроекономічної теорії і політики, механізмами та інтерпретаціями макроекономічних процесів і різних типів макроекономічної політики. Курс триває 15 тижнів.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

Understanding Macroeconomics for University and Business. Користувачі працюватимуть над темою прийняття бізнес-рішень, базуючись на знанні стану макроекономіки. Усього в курсі 12 відеолекцій з текстовими матеріалами.

Платформа: Udemy

Вартість: 10,99$

Case Studies in Macro Economics. Курс містить більш ніж 21 лекцію та 4 години контенту, протягом яких ти зрозумієш, що може призвести до інфляції, коли центральний банк може підвищувати відсоткові ставки, коли настає час для інвестування, як урядові рішення можуть вплинути на зарплату тощо.

Платформа: Udemy

Вартість: 10,99$

«Экономика государственного хозяйствования». Програма пропонує засвоїти вступ до теорії суспільної економіки. Мета 6-тижневого курсу – ознайомити з центральними темами суспільної економіки та суміжних дисциплін, а також навчити концепцій, логіки та ідей, а не методів аналізу.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

«Экономика общественного сектора». Курс має дати відповіді на два запитання: як впливає політика держави на економіку і яка політика краща з точки зору максимізації суспільного добробуту. Процес «пошуку істини» триватиме 10 тижнів.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

Introduction to the economics of public services regulation. Аж 69 лекцій курсу допоможуть зрозуміти, чому ключовим державним службам потрібен певний регулятивний контроль, дізнатися, як продумати регулятивні потреби в економіці й побачити основні аспекти базових економічних інструментів регулювання.

Платформа: Udemy

Вартість: 10,99$

«Институциональная экономика». Цей курс, за словами авторів, є першим кроком до розуміння інститутів та їх ролі в економіці й суспільстві. Усього курс триває 8 тижнів.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

The Politics of Economics and the Economics of Politicians. На прикладі діяльності авторитетних світових політиків розробники курсу пропонують обговорити реальні кейси, що стосуються важливих економічних питань. Програма триває 3 тижні.

Платформа: Futurelearn

Вартість: безкоштовно

Галузева економіка

The Economics of Agro-Food Value Chains. Курс складається з 13 модулів, які тривають 6 тижнів і закінчуються фінальним іспитом. Теми, зокрема, стосуються маркування продуктів харчування, цінових стратегій, поведінки споживачів тощо.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

Politics and Economics of International Energy. Студенти курсу опрацюють теми, що стосуються питань обігу й споживання нафтових і газових ресурсів, економічної специфіки цього процесу, дилем європейської енергетичної політики. Програма триває 2 місяці.

Платформа: Coursera

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 49 $)

Principles of Service Management. Протягом 7 тижнів ти розглянеш найновіші тенденції в галузі управління послугами. Курс допоможе навчитися краще обслуговувати клієнтів і долати ряд типових бізнес-перешкод.

Платформа: Futurelearn

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 69 $)

The Economics of Health Care Delivery. На прикладі системи охорони здоров’я США ти опануєш економічні принципи цієї галузі загалом. Курс належить до спеціалізації The Business of Health Care і триває 4 тижні.

Платформа: Coursera
Вартість: доступний безкоштовно протягом 7 днів

workspace (1)

Ризик-менеджмент

Risk Management. Об’ємна програма з основ ризик-менеджменту складається з 6 онлайн-курсів. Розглянуто особливості цього розділу, проаналізовано інструменти й практики, а також запропоновано методики для регулювання й передбачення ризиків.

Платформа: edX

Вартість: 1895 $ за сертифікати 6 курсів

Risk Management in Banking and Financial Markets. Ще одна програма з 6 курсів пропонує поглиблено опрацювати питання ризик-менеджменту в системах банкінгу й фінансових ринків. Наприкінці потрібно скласти професійний іспит.

Платформа: edX

Вартість: 489 $ за сертифікати 6 курсів

Game Theory: How Cooperation and Competition Work. У межах 14 лекцій студенти зможуть зрозуміти й навчитися використовувати формальні теорії ігор для інтерпретації конкретних ситуацій. Автори приділили увагу особливостям співпраці й конкуренції.

Платформа: Udemy
Вартість: 34,99 $ (святковий розпродаж – 9,99 $)

Інвестування та біржова торгівля

Brokerage Operations. Спеціалізація з 4 курсів дозволить ознайомитися з основами біржових операцій, набути базових знань щодо торговельного процесу, дізнатися особливості обслуговування та обліку, а наприкінці пройти спеціальний екзаменаційний тест.

Платформа: edX

Вартість: від 99 $ за курс

The Stock Market – Robert Merton. Економіст і нобелівський лауреат Роберт Мертон відкриває студентам механізми фондового ринку й фінансової економіки. Формат курсу легкий і не потребує широкого бекграунду.

Платформа: Udemy

Вартість: 24, 99 $

Introduction to Quantitative Investing. Завдання 6-тижневого курсу – навчити студентів основних напрямків сучасної інвестиційної теорії та їх застосування в реальному житті за допомогою фінансових даних і програмування.

Платформа: Futurelearn

Вартість: безкоштовно (сертифікат – 69 $)

How to Invest Using ETFs from Former Wall Street Trader. Студенти зможуть дізнатися більше про біржовий інвестиційний фонд, переваги й недоліки використання його послуг. Для цього пропонують прослухати 10 лекцій.

Платформа: Udemy

Вартість: 200 $

Інноваційна економіка

«Инновационная экономика и технологическое предпринимательство». На прикладі успішних світових кейсів студенти набудуть навичок, потрібних для просування власного продукту. Для цього знадобиться 10 тижнів.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

«Управление сотрудниками в инновационной экономике». Курс триває близько 4 місяців, протягом яких ти набудеш навичок ефективного управління сучасними працівниками. Зверни увагу: лектори розглядають теоретичні засади на прикладі російської економіки.

Платформа: «Открытое образование»

Вартість: безкоштовно

Криптоекономіка

The Basics of Blockchain: Ethereum, Bitcoin, & More. Курс містить близько півсотні лекцій загальною тривалістю 3,5 години. Пропонують ознайомитися з вибраними питаннями функціонування блокчейну і переглянути низку інтерв’ю.

Платформа: Udemy
Вартість: 54,99 $ (святковий розпродаж – 9,99 $)

Token Economics. Користувачі дізнаються про особливості криптовалют і функціонування маркетингових економік. Усього курс складається з 10 лекцій-відеороликів.

Платформа: Udemy

Вартість: 34,99 $ (святковий розпродаж – 11,99 $)

Сподіваємося, їтобі знайшлося корисне. Як пройдеш – чекаємо на твої відгуки у коментарях!


Опубліковано : 22.05.2019 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман