новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Абітурієнтам розповіли про алгоритм зарахування на бюджет

Повідомляє ТерМедіа 19.07.2019 18:24

Абітурієнтам розповіли про алгоритм зарахування на бюджет

Фото з мережі Інтернет

Що варто знати абітурієнтам, які хочуть вступити на бюджетну форму навчання у ЗВО? Про найважливіші моменти — далі у матеріалі.

“Якщо заявник допущений приймальною комісією до участі у конкурсному відборі, то вступник матиме можливість до 12 години 26 липня отримати рекомендації щодо зарахування на бюджет. В електронному кабінеті з’явиться відповідний статус заяви. До 18 години 31 липня вступник має надати до приймальної комісії закладу освіти документи”, – розповіла директор ДП “Інфоресурс” Оксана Бєлік під час брифінгу

За її словами, серед документів, які необхідно подати до вишу, – копія документа, що засвідчує особу, оригінал документа про освіту та додатки до нього, документ щодо військового обліку, сертифікати ЗНО, 4 кольорові фотографії 3 на 4 та інші документи, що передбачені правилами прийому документів закладу освіти.

Після цього вже до 12:00 1 серпня статус заяви вступника в електронному кабінеті міняється на “включено до наказу”. Це означає, що виш видає наказ про зарахування вступника. Якщо ж з якихось причин вступник не подає оригінали документів, то його виключають зі списку рекомендованих.

Якщо ж вступник не отримає рекомендації щодо зарахування на бюджет, автоматично буде включений до списку рекомендованих до навчання на контрактній формі.

До слова, станом на початок тижня до українських вишів подано понад півмільйона електронних заяв. Найчастіше абітурієнти обирають заклади вищої освіти Києва та Львова.


Опубліковано : 19.07.2019 18:24

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман