новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

«Бізнес на крові»: українців розлютила поява вина під назвою «Небесна сотня»

Повідомляє krapka.club 08.12.2018 19:46

«Бізнес на крові»: українців розлютила поява вина під назвою «Небесна сотня»

Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах спалахнув скандал через те, що у Вінниці на фестивалі презентували вино, яке назвали «Небесна сотня».

Алкоголь під назвою «Небесна сотня» презентували у Вінниці напередодні фестивалю «Боже Ллє». Виявилося, що домашнє вино виготовили батьки учасника Революції Гідності Максима Шимка і передали напій організатору. А вже він придумав вину назву і виготовив відповідні наклейки.

Декому в соціальних мережах здався неподобством той факт, що назву «Небесна сотня» отримав алкогольний напій, інші вважають, що нічого поганого в цьому немає і погоджуються з аргументами автора вина.

Виявилося, що вино на свято принесла мама Максима Зоя Семенівна та його брат Павло.

«Поцікавився у них, скільки років тому вину. Вони сказали, що років так шість. О, то може це вино робив сам Максим? Ні, кажуть, він тільки яблука на нього збирав… Саме тоді у мене виникла ідея нагадати землякам, що герої це такі ж, як і вони, звичайні люди, і що вони теж можуть бути героями, якщо зроблять для себе такий вибір… Коли люди покидають цей світ вони після себе залишають не лише легенди, а і дерева в саду та вино в льосі. Тому взяв і розлив те вино по пляшках і назвав його «Небесна сотня», щоб пригостити ним земляків вінничан на першому фестивалі вина у місті Вінниця», – пояснив на своїй сторінці у Facebook організатор фестивалю Олександр Шемет.

Однак, у соціальних мережах назва вина викликала справжній спалах негативних коментарів.

«Випий Небесну сотню, відчуй смак Майдану на крові. Доброго ранку всім, окрім дурнів та вінницьких сомельє. В мене вже не горить, бо тупо нема на це пального. Воно вже давно скінчилось. Слава Україні. ДегустуєМО! *Грає пісня «Пливе кача», – написав у соцмережі користувач Віктор Журба.

Такий маркетинговий хід користувачі соцмереж називають «бізнесом на крові».

«Взяв і розлив те вино по пляшках і назвав його «Небесна сотня» – це навіть не тупість. Це  – кощунство. Пиво «Іловайск» , горілка «Голодомор» – можна і під ці назви отаку пафосну лабуду підвести, але суті то ніц не змінить. Кощунство», – пишуть у соцмережах.


Опубліковано : 08.12.2018 19:46

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман