новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Будь сама, поки ти не знайдеш того, хто буде старатися для тебе

Повідомляє tutkatamka.com.ua 11.02.2019 12:17

Будь сама, поки ти не знайдеш того, хто буде старатися для тебе

Фото з мережі Інтернет

Бути самотньою – не страшно, не погано, не прокляття чи будь-яка інша нісенітниця, яку придумують люди. Бути самотньою – це не одинокість, поки ти сама так не вирішиш.

Бути самотньою краще, ніж погоджуватися на низку поганих побачень, після яких ти тільки будеш ненавидіти себе або прокидатися поруч з якимось хлопцем, який навіть не пам’ятає твого імені. Бути самотньою – це час, щоб розібратися в собі, і цей час дуже важливий.

Людей же так лякає самотність, хоча на те немає жодної причини, тому що все залежить від вас самих – добре це буде або погано.

Будь сама, поки ти не знайдеш того, хто не просто говорить, що буде поруч, а хто дійсно поруч і завжди радий тебе бачити. Будь сама, поки не знайдеш того, хто не шукає нескінченних виправдань, а дійсно хоче проводити з тобою час, робити те, що ти хочеш.

Будь сама, поки не знайдеш того, хто говорить про тебе, хто розповідає про тебе своїм друзям, своїй родині, колегам, випадковому супутнику в транспорті – буквально кожному. Будь сама, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, тому що все, що менше, не варте тебе.

 

Будь сама, поки не знайдеш того, хто не може дочекатися зустрічі з тобою, але не тому, що він хоче контролювати тебе, а тому що хвилюється.

Будь сама, поки не знайдеш того, кому не потрібно доводити, що ти гідна любові, кого не треба вмовляти, щоб він полюбив тебе. Той, чию увагу ти повинна вимолювати, не вартий твого часу. Якщо ти комусь подобаєшся, ти будеш це знати, інакше пора відпустити його і зосередитися на собі.

Будь сама, поки не знайдеш того, хто сумує за тобою, коли тебе немає поруч, а не того, хто забуває про тебе на вихідні, тільки поки не нап’ється або йому не стане нудно. Будь сама, поки не знайдеш того, кому не наплювати на те, що ти відчуваєш. А не того, хто говорить: «Ну ти ж мені пробачиш, ти завжди прощаєш», або чекає, що ти і так переживеш. Будь сама, поки не знайдеш того, хто не зникає без попередження і не змушує тебе помирати від здогадок, де він може бути.

 

Будь сама, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, хто надихає тебе, хто хоче, щоб ти була кращою і хоче допомогти тобі в цьому. Будь сама, поки не знайдеш того, хто нівелює всі твої комплекси і підвищує твою самооцінку. Будь сама, поки не знайдеш того, хто ставить тебе на перше місце, тому що у тебе немає часу бути чиїмось запасним варіантом.

Будь сама, поки не знайдеш того, хто дійсно буде старатися заради тебе і заради вас. Так багато людей погоджуються на посередні стосунки з неправильними людьми – не будь однією з них. Любов – це те, в чому ти ніколи не повинна погоджуватися на менше, ніж гідна.

А до того часу – будь сама. Ти потім скажеш собі за це «дякую».


Опубліковано : 11.02.2019 12:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман