новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Це мусить прочитати кожен: 30 літніх задоволень, безкоштовно або за копійки

Повідомляє studway.com.ua 14.07.2019 17:17

Це мусить прочитати кожен: 30 літніх задоволень, безкоштовно або за копійки

Фото з мережі Інтернет

Як передати літо одним словом? Вжух! Що кажеш, усвідомивши, що воно вже все? Ой! Що робити, аби не «проклацати дзьобом»? Роздрукувати наш список і почепити на холодильник (другий екземпляр – на вентилятор)!

1. З’явилася малина? Загадуєш бажання і втоптуєш пів кіло! Подешевшали кавуни? Ловиш момент і виносиш вирок трьом кіло! Можна влаштувати перегони з другом/подругою… на призовий третій кавун. Буде що згадати на пенсії!

Studway_7 (1)

2. Просиш когось із знайомих, хто має автівку, її помити. Виходиш без парасольки. Вимокаєш до трусів. Щасливо регочеш. Знімаєш сандалі й плюхаєш по теплих калюжах.

3. Влаштовуєш фотополювання на мініскульптурки (в КиєвіУжгородіМаріуполі).

4. Купуєш у бабусі біля метро букет ромашок і даруєш першому(-ій) хлопцеві/дівчині, який(-а) зупинить на тобі погляд. Пароль: «Просто так! Ля-ля-ля, ля-ля!».

5. Гуглиш найближчу екоферму. Насолоджуєшся вінтажним автобусом і ретродорогою, збираєш суниці та «інстаграмиш» широкі лани. Тоді вимикаєш телефон і насолоджуєшся свіжими гострими відчуттями. Потім вмикаєш, гордо повідомляєш про свій успішний детокс, отримуєш тисячу лайків.

6. Смикаєш усіх хороших знайомих, що живуть неподалік, і влаштовуєш фрі-маркет у найближчому скверику. Лимонад не забудь!

Studway_3 (1)

7. Знаходиш друга/подругу з проєктором і друга/подругу, що мешкає в приватному будинку. Поєднавши їх і дочекавшись темряви, запалюєш романтичну свічку від комарів і влаштовуєш кінотеатр просто неба, спроєктувавши улюблений фільм на стіну будинку.

8. Засідаєш у зручну засідку десь у людному місці, де тусять у вихідний чи свято (ярмарок, фест тощо) і «клацаєш» звідти найколоритніших перехожих. Потім влаштовуєш фотосушку. Ще цікавіше, кинувши виклик кільком друзям.

9. Ідеш до зоопарку погладити й погодувати зоокотів у «Котомістечку».

10. Знаходиш на мапі рідного міста всі зелені плями, виокремлюєш серед них ту, де ще не побував(-ла). Прицільно відправляєшся блукати. Якщо всі зелені плями населеного пункту досліджені, те саме – для найближчого.

Studway_4 (1)

11. Вчиш малого(-у) племінника/племінницю плести віночки. Не вмієш – вчитеся разом, підглядаючи на ютубі. Зрозумівши, що можете краще, записуєте разом власну покрокову інструкцію.

12. У найспекотніший день влаштовуєш із малечею «обливалка-паті».

13. Додаєш у календар власне свято. Який-небудь Всесвітній день пожирання окрошки чи Вседарницький день обіймашок. Святкуєш із розмахом.

Studway_5 (1)

14. Береш ключі в когось із знайомих, хто їде у відпустку, для поливання квітів і вигулювання песика. Живеш трохи хвилюючим «чужим життям» в іншій обстановці.

15. Розвішуєш у своєму районі няшні оголошення, з яких кожен може відірвати собі приємний малюнок.

16. Влаштовуєш танці на вулиці. Правила прості: всі запрошені скачують собі на смартфон якийсь трек і врубують його в навушниках за сигналом: «Три, два, один!». Далі учасники витанцьовують, кому як подобається, збадьорюючи міський простір, а перехожі роблять круглі очі, усміхаються або приєднуються.

17. Купуєш собі металеву соломинку і гордо відмовляєшся від усіх пластикових у напоях. Якщо будуть питальні погляди, барменам і барменкам показуєш пруфи з бідолашними черепашками.

Studway_6 (1)

18. А якщо якимось ранком запсихуєш і порулиш ген за обрій на каяках?

19. Підписуєшся на сторінки всіх фестивалів і всюди, де є, тицяєш на акцію «Виграти квиток». Хоча б один точно треба виграти, теорія імовірностей працює чи ні?!

20. Знаходиш лавандове поле і нанюхуєшся по самі вуха.

Studway_8 (1)

22. Закопуєш ноги в пісок. Довго просіюєш його зверху крізь пальці. Стрибаєш на одній ніжці з сандаликом у руці. Вдома одразу залазиш під душ. Бінго!

23. Досиділося до пізньої ночі? А ось береш і одну ніч на рік не засинаєш, а зустрічаєш світанок! Відсипаєшся вдень скількись годин, а потім романтично пишаєшся скількись місяців.

Studway_9 (1)

24. Ставиш під будинком миску з водою для спраглих тварин і поповнюєш її.

25. Обираєш якийсь день, коли, попередивши рідних, вимикаєш усі гаджети і проводиш його повністю в офлайн. Що саме робити – безмежний простір твоїх ідей!

26. Ой, ще: за всією цією веселухою не забуваєш проголосувати 21 липня.

Studway_2 (1)

27. Береш: коробочку заздалегідь намороженого льоду, півтора літра води, лимон, жмуток м’яти, термос, друга/подругу, парео, смартфон, два великі пакети для сміття. Компоненти до слова «м’яти» поміщаєте до термоса. Залізаєте на Замкову гору, Високий замок чи на іншу місцеву стратегічну висоту. На парео ввалюєтеся, дудлите лимонад, насолоджуєтеся заходом. На смартфон робите одне одному фото. Спускаючись, зносите з собою знайдені дорогою тетрапаки та бляшанки. Peace, love, Greenpeace!

28. Неодмінно в кінці літа ловиш Персеїд і загадуєш бажання, які можна збирати завчасно увесь попередній період.

Studway_10 (1)

29. Знаходиш траву. Лягаєш на неї горілиць. І довго-довго дивишся в небо, згадуючи дитяче питання: «А якщо небо має край, то що саме за ним?».

30. Усі виконані пункти записуєш у влог «Як я провів(-ела) літо» і грієшся протягом усієї близької зими! І додаєш туди бажання на наступне.

Ілюстрації: Дарина Скульська


Опубліковано : 14.07.2019 17:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман