новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Через ДТП з Поплавською: Хто з акторів залишає «Дизель шоу»?!

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 25.10.2018 19:17

Через ДТП з Поплавською: Хто з акторів залишає «Дизель шоу»?!

Фото з мережі Інтернет

Актор і один з авторів "Дизель шоу" Олег Іваниця оголосив про свій відхід з проекту після трагічної загибелі Марини Поплавської.

Іваниця написав в Інстаграмі відвертий пост, в якому пояснив мотиви свого рішення.

"Не вижу себя больше в рамках проекта. Как ни стараюсь. Когда происходят трагические события, в голове колоколом звенит вопрос ПОЧЕМУ? Он настолько пронзительный, что отсутствие ответа вообще неприемлемо. ПОЧЕМУ БЛИН? Ответ начинаешь находить в самом себе. Потому что не подошёл к ней и не сказал, чтобы она ушла с того места. Что оно опасное. И не слушать, когда она скажет что каждый из нас тут сидел, и что тут самое пейзажное окно, и за Мишкой надо присмотреть... просто взять и увести ее оттуда! Что не надо было ехать ночью. Что надо было поднять вопрос о втором водителе. Надо было сделать что угодно, чтобы этого не случилось!

Мариночка видела смысл своей жизни в том, чтобы радовать зрителей. И это действительно прекрасный смысл. И Шоу должно продолжаться. И зрители должны продолжать радоваться. И так и будет. Но я не могу себя представить на сцене "Дизель Шоу" без неё. Не хочу. Ухожу."

У коментарях люди розділилися на два табори. Одні пишуть, що не можна допустити розпаду колективу, тому що Поплавська цього б не хотіла. Інші стали на бік актора, мовляв, після такої трагедії буде складно виходити на сцену і продовжувати жартувати.
 
Олегу Іваниці 39 років. Він закінчив Інститут міжнародного бізнесу в Тернопільській академії і студію акторської майстерності "Чорний Квадрат". У актора є двоє дітей. В "Дизель шоу" часто виконував ролі доктора, вчителя і підкорювача жіночих сердець.


Опубліковано : 25.10.2018 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман