новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Чи варто витрачати час на заняття спортом? (Зворушливе відео)

Повідомляє Ровесник 16.07.2018 17:52

Чи варто витрачати час на заняття спортом? (Зворушливе відео)

Фото з мережі Інтернет

Чи не щодня усім учасникам активного соціуму доводиться стикатись із схожим питанням, незважаючи на щоденні рутинні клопоти. Адже власне самопочуття - це такий цікавий індикатор нашого щастя, котрий, на жаль, не можливо приховати.

Звісно, на деякий час про нього забувають, ігнорують, проте в кінцевому результаті доводиться знову і знову повертатись до питання, яке сьогодні ми з вами спробуємо детально розглянути й проаналізувати. Не випадково вже із перших рядків поняття "самопочуття", "щастя" та, власне, "спорт" стоять в одному, так би мовити, синонімічному ряді. І це не вигадки вчених із Туманного Альбіону.

Пропаганди спорту та здорового способу життя насправді вистачає сьогодні. Проте чи настільки ж успішна реалізація серед населення?

Напевне, що ні. Простори інтернету рясно всіяні картинками тих, кого теперішній молодіжний сленг ідентифікує як "фітоняші". Правду кажучи, в щирості таких знімків чи відео доводиться сумніватись, адже значна частина поширюється для реклами, що нібито завдяки певному чудо-спортивному харчуванню можна досягнути таких вражаючих результатів. Інша річ, коли це робиться для власного піару. Тут вже важко дати однозначну оцінку, оскільки українці як ніхто люблять похизуватись перед сусідом чи то новою автівкою, чи то кубиками пресу. Але зараз не про це.

Сьогоднішні роздуми тісно переплетені із раціональністю використання безцінного ресурсу як час на заняття спортом. Отже, не відкриваючи Америки, підтверджу теорію, що час на заняття спортом треба знаходити у будь-якому випадку. І це на 100% правильне рішення.

А зараз увага! Декілька слів для тих, кого називають "ліньтюхами". Когось до цих лав записали друзі, знайомі чи навіть родичі, хтось же сам добровільно списав себе з рахунків. Так, олімпійськими чемпіонами стати далеко не всім по зубах, але знайти той вид діяльності, який буде приносити і користь і задоволення більш ніж реально. Річ у тім, що багато людей несправедливо розчарувались у спорті через те, що це знайшли свій вид.

Футбол, баскетбол,легка атлетика,важка атлетика,бадмінтон, бокс, волейбол, кінний спорт,спортивний туризм, гімнастика, йога, фехтування,плавання, гадбол, веслування на байдарках і каное і ще певне мільйон різних унікальних, цікавих й захоплюючих частинок такого гігантського поняття "спорт".

Не подобається щось одне - знайди себе в іншому. Переконаний, що абсолютно для кожного знайдеться щось своє. А для тих, котрі, б'ючись в груди, переконують усіх, що в них немає задатків від природи,  наступне відео:

 

Думаю, коментарі після побаченого зайві.

А тепер, отримавши порцію натхнення, просто задумайтесь як саме можна змінити себе в кращу сторону.

Хочу наголосити, що спорт повинен приносити задоволення. В іншому випадку продовжуйте пошуки.

І на останок : спорт - це рух, рух - це життя. Не рухаючись - ти не живеш.

                                                                                       

                                                                                    Микола Марципан


Опубліковано : 16.07.2018 17:52

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман