новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Чоловік понівечив ножем обличчя знайомого і відтяв йому вухо

Повідомляє styler.rbc.ua 13.05.2019 11:17

Чоловік понівечив ножем обличчя знайомого і відтяв йому вухо

Фото з мережі Інтернет

У Києві чоловік понівечив обличчя знайомого і відтяв йому вухо.

В Оболонському районі Києва чоловік понівечив ножем обличчя знайомого і відтяв йому вухо. Інцидент стався на тлі конфлікту між двома чоловіками. Один з хлопців повалив другого на землю і почав бити його. Коли потерпілий намагався піднятися, злочинець взяв ніж і відтяв йому вухо. Про це розповідається в повідомленні прокуратури Києва.

Як повідомили в прокуратурі, зловмисник, перебуваючи біля будинку по вул. Північна, під час раптово виниклого словесного конфлікту зі знайомим повалив останнього на землю і почав наносити удари в різні частини тулуба і в голову. Коли потерпілий намагався піднятися, злочинець взяв ніж і відрізав йому вушну раковину.

В результаті отриманих травм у вигляді струсу головного мозку, ампутації лівої вушної раковини, значних саден обличчя та ран на внутрішній поверхні правого плеча, потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили непоправне знівечення обличчя. Зловмисник з місця скоєння злочину зник, однак правоохоронцям вдалося встановити і затримати його.

"За результатами слідства і проведених експертиз чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинило непоправне знівечення обличчя). Зараз готується клопотання про застосування запобіжного заходу. За скоєний злочин зловмиснику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі", - додали в прокуратурі.


Опубліковано : 13.05.2019 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман