новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Чоловік зарубав сокирою дружину і намагався повісити 2-річного сина

Повідомляє visnyk.lutsk.ua 03.06.2019 11:17

Чоловік зарубав сокирою дружину і намагався повісити 2-річного сина

Фото з мережі Інтернет

У Запоріжжі дворічний хлопчик, якого намагалися повісити, дві доби перебував із тілами мертвих батьків у замкненій квартирі. 33-річний чоловік зарубав сокирою дружину й намагався повісити свою дитину. Коли йому це не вдалося, вбивця поліз у зашморг сам. За попередніми даними, трагедія сталася через ревнощі та безгрошів'я. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Мешканці багатоповерхівки не можуть відійти від шоку – те, що сталося на третьому поверсі, приголомшило людей: "Андрій зарубав Олену, потім повісився сам і дитину хотів, але не витримала – він раніше. Зашморг зіскочив і дитина впала". Андрій був старшим за дружину майже на вісім років, займався ремонтами машин, але нещодавно йому довелось змінити роботу – два роки тому у подружжя з’явилася дитина. За даними правоохоронців, в родині все частіше виникали проблеми на ґрунті ревнощів та безгрошів’я. Сусіди це підтверджують: "Кажуть, фінансові проблеми. Вони квартиранти, не платили за квартиру якийсь час". 

Під час чергової сварки чоловік вдарив дружину сокирою. Потім зробив два зашморги – для себе та дворічної дитини, але малюкові пощастило. В поліції припускають, що мотузка обірвалася. Тіла дорослих виявили родичі, які не могли зв’язатися з подружжям. "Відкрили – він висить, вона лежить, а малеча шматочок хліба гризе", - кажуть свідки. 

Тіла загиблих доправили до судмедекспертизи, а дитина перебуває під медичним наглядом. Піля від’їзду правоохоронців вікна у квартирі, де сталася трагедія, відчинені. За попередніми даними, малий провів поруч з мертвими батьками понад півтори доби. Сусіди присягаються, що дитячого лементу у зачиненій квартирі не чули. Дитина перебувала у стані глибокого стрессу – хлопчика дійсно намагались вбити, підтверджують у соціальних службах. "Дитина в шоковому стані, вона була залякана, і те, що побачили медики, коли ми відвезли до лікарні – це те, що на шиї у дитини були ознаки удушення", - пояснила керівник відділу у справах неповнолітніх Запорізької міськради Наталія Сиворакша. Передавати дитину до дитячого будинку не планують – хлопчик наразі у лікарні разом із бабусею. Найімовірніше, саме вона оформить опікунство над дитиною. 


Опубліковано : 03.06.2019 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман