новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Чортківські студенти на “Дні відкритих дверей” у Київському національному університеті культури і мистецтв

Повідомляє Chortkiv.online 02.02.2018 16:55

Чортківські студенти на “Дні відкритих дверей” у Київському  національному  університеті культури і мистецтв

Фото з мережі Інтернет

Студенти 4-го курсу Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського відділення “Музичне мистецтво” мали можливість побувати на “Дні відкритих дверей” у Київському  національному  університеті культури і мистецтв.

 

Спочатку студенти відвідали Факультет режисури і шоу-бізнесу. Ознайомились із специфікою навчання – навчаючись, студенти беруть активну участь в організації та проведенні концертів, фестивалів, шоу, театральних постановок, fashion-проектів. До того ж, відповідно до практично-професійної концепції розвитку особистості, на Факультеті режисури і шоу-бізнесу відбуваються творчі зустрічі, майстер-класи і тренінги.

 

Протягом усього дня студенти мали можливість оглянути усі навчально-практичні аудиторії і творчі лабораторії кожного факультету, по-справжньому занурились у студентське життя та відчули неймовірно творчу атмосферу цього ВНЗ. Вони відвідали факультети журналістики і міжнародних відносин; економіки, права та ІТ; кіно і телебачення; дизайну і реклами; музичного мистецтва; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; хореографічного мистецтва та культурології.

 

Найочікуванішою і найцікавішою подією Дня відкритих дверей стала зустріч із Михайлом Поплавським. Спілкування було надзвичайно теплим, досить простим, інформативним та повчальним. Кожен мав змогу поставити запитання, висловити власну думку чи побажання.
День відкритих дверей промайнув ніби за одну мить. Захоплені побаченим, студенти робили яскраві світлини зі своїми друзями, студентами, педагогами, ділились позитивними враженнями.


Опубліковано : 02.02.2018 16:55

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман