новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Чортківський футбольний клуб здобув перемогу

Повідомляє teren.in.ua 30.06.2018 12:17

Чортківський футбольний клуб здобув перемогу

Фото з мережі Інтернет

24 червня в 9-му турі вищої обласної лігизаліщицький «Дністер» приймав чортківський «Кристал». І хоч чортківчани перед матчем займали 5 місце, а господарі – 9, між ними було лише 3 очки різниці. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Як повідомляє прес-служба чортківського «Кристала», матч розпочався для чортківчан не те, що погано, а жахливо. Фактично, перша атака господарів закінчилась взяттям воріт. ВладсилавТокарчук спершу обіграв захисника, потім голкіпера, і спокійно відправив «круглого» у пусті ворота (1:0).

Пропустивши, «Кристал» активізувався та намагався грати першим номером. Найбільш активними були Сергій Скалій та Денис Курдас. «Дністер» міцно засів на своїй половині та зосередився на контратаках. М‘яч все більше застрягав у центрі поля, конструктиву від обох команд було дуже мало. Кілька пасів – і відразу втрата м‘яча, з ударами ситуація була ще гірша – не пробивав ніхто.

Другий гол у ворота чортківчан прийшов так само несподівано, як і попередній. Сутченко жахливо помилився, головою відкидаючи м‘яч на воротаря. Пас виявився залегким, тож Токарчук знову вийшов на рандеву із Володимиром Кравчуком, та впевнено його перекинув(2:0).

Єдиний момент за тайм у чортківчан виник зі стандарту під кінець тайму. Руслан Курдас класно пробив зі штрафного, м‘яч пролетів дуже близько до стійки. «Дністер» відповів не гіршим ударом у виконанні Лилика – теж дуже близько до цілі.

На самому початку другого тайму чортківчани скоротили відставання! Після затяжної атаки «Кристалу», Дениса Курдаса вивели віч-на-віч із воротарем і тому залишалось лише головою відправити «смугастого» у кут (2:1).

На останній хвилині матчу чортківчани знову реалізували свою чергову нагоду – той же Ден Курдас підрізав «круглого» на передній стійці після подачі з флангу (3:5).

Ніхто би і не подумав, шо після такого безнадійного першого тайму підопічним Хаврова вдасться п‘ять разів розписатись у воротах господарів. Завдяки майстерності та шаленій самовіддачі «Кристал»здобуває важку перемогу та з чудовим настроєм йде на кількатижневу перерву, а «Дністер» має серйозно попрацювати, щоб виправити турнірне становище.


Опубліковано : 30.06.2018 12:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман