новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Чотирьом студентам з Тернопільщини призначено стипендії Небесної Сотні

Повідомляє ternopoliany.te.ua 09.10.2019 14:17

Чотирьом студентам з Тернопільщини призначено стипендії Небесної Сотні

Фото з мережі Інтернет

Чотирьом студентам закладів вищої освіти з Тернопільщини призначено академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні на 2019/2020 навчальний рік.

Про це йдеться в наказі Міністра освіти і науки України.

За спеціальністю «Психологія» стипендію призначено Літвіновій Ганні Вікторівні, яка навчається в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка.

Стипендію за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» здобули студент Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Заярний Микола Андрійович та  студент Зборівського коледжу цього ж вишу Липак Тарас Андрійович            .

Ще однією стипендіаткою стала Гаєвська Анна Андріївна (Тернопільський національний педагогічний університету імені Володимира Гнатюка. Сценічне мистецтво).

Кошти стипендіатам виплачуватимуть щомісяця за місцем навчання протягом навчального року, починаючи з 1 вересня 2019 року.

Всього щороку призначається 50 академічних стипендій імені Героїв Небесної Сотні для студентів та курсантів закладів вищої освіти державної форми власності.

Кандидатом на призначення стипендії може бути студент (курсант), який своєю активною громадянською позицією утверджує ідеали та цінності Революції Гідності, зокрема, сприяє становленню демократичної та правової держави, розвитку в закладі освіти та в суспільстві принципів демократії, справедливості та рівності, утвердженню та захисту прав і свобод людини та громадянина, інших демократичних цінностей і свобод.

Для відбору стипендіатів Міністерство утворює конкурсну комісію, до складу якої входять представники родин Героїв Небесної Сотні (близькі родичі або уповноважені ними особи), чиїм ім’ям названо стипендії, а також по одному представнику від Міноствіти, Мінкультури, МОЗ, Міноборони.


Опубліковано : 09.10.2019 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман