новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Цікавий конкурс в рамках ініціативи ЄС

Повідомляє Управління сім'ї та молоді Тернопільської ОДА 28.09.2018 14:17

Цікавий конкурс в рамках ініціативи ЄС

Фото з мережі Інтернет

Міністерство соціальної політики України повідомляє, що відповідно до листа Представництва України при Європейському Союзі, 10 серпня 2018 року Європейська комісія оголосила конкурс відбору проектів в рамках ініціативи ЄС «Європейський корпус солідарності», яка відкриває можливості для молодих людей проводити волонтерську діяльність, стажуватись, знаходити робочі місця, а також реалізовувати свої власні проекти направлені на сприяння солідарності в європейському суспільстві.

Зазначена ініціатива ЄС розрахована на 2018-2020 роки з бюджетом 375,6 млн. євро. Учасники можуть брати участь в широкому спектрі проектів, допомагаючи вирішити складні ситуації в Європі, зокрема, надавати допомогу у запобіганні стихійних лих або відновлювальних роботах, сприяти роботі центрів шукачів притулку, допомагати у вирішенні соціальних проблем в громадах тощо.

Тривалість проектів, як правило, реалізуються в державах – членах ЄС, – від двох до дванадцяти місяців. Участь у проектах  в рамках Європейського корпусу солідарності можуть брати участь молоді люди у віці 18-30 років. У конкурсі також можуть взяти участь  представники України.

Водночас, участь фізичних осіб від країн-партнерів, у тому числі від України, обмежена лише проектами у сфері волонтерської діяльності. Юридичні особи можуть брати участь у таких проектах в якості партнерів.

Потенційним учасникам необхідно зареєструватися  та подати заявку через Європейський молодіжний портал (https://europa.eu/youth/solidarity_en ).

Реєстрація  відкрита з вересня 2018 року. Більш детальну інформацію щодо умов участі в ініціативі, цілей та пріоритетів, доступного фінансування, вимог та критеріїв, що висуваються до учасників, можна отримати за посиланням https://europa.eu/youth/solidarity-corps.


Опубліковано : 28.09.2018 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман