новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Директор ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина Ірина Іващук отримала нагороду від ІСС Ukraine

Повідомляє tenews.org.ua 15.09.2019 14:17

Директор ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина Ірина Іващук отримала нагороду від ІСС Ukraine

Фото з мережі Інтернет

Голова Наглядової ради ТНЕУ, керівник групи радників Президента ІСС Ukraine Володимира Щелкунова Анатолій Гулей та віце-президент ICC Ukraine Тарас Демкура вручили медаль «Золота скіфська Пектораль» директору ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина Ірині Іващук за внесок у розвиток міжнародного бізнесу та національного підприємництва.  

До 100-річчя Міжнародної торгової палати український осередок ІСС Ukraine  відзначив підприємців, науковців, політиків, громадських діячів нагородами за активну діяльність та сприяння реалізації цілей організації.  

На посаді директора ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина Ірина Іващук активно реалізує міжнародні освітні програми, спільні міжнародні наукові та навчальні проекти, організовує проведення занять із студентами та бізнесменами-практиками; сприяє підготовці висококваліфікованих фахівців, здатних успішно конкурувати на світовому ринку праці в умовах його трансформації та викликів глобальної економіки.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  Демкура,  нагорода,  ІСС,  Іващук

За сприяння та активної участі пані Ірини у 2019 р. у Тернопільському національному економічному університеті було проведено безкоштовний бізнес-курс MESH, спрямований на вивчення основ підприємництва та ознайомлення з технологією рекомендаційного маркетингу. Курс успішно стартував у Києві ще у жовтні 2018 року, а з березня 2019 року реалізовувався у трьох тернопільських вишах. разом з ТНЕУ курс підтримали Тернопільський національний педагогічний університет імені В.Гнатюка та Тернопільський національний технічний університет імені І.Пулюя.

«Як показало дослідження Світового банку, оптимальним віком для розвитку навиків роботи в команді, планування, критичного мислення, вирішення проблем, комунікативності тощо є період до 19-ти років – тобто впродовж студентства. Саме тому нами було ініційовано проведення у ВУЗах України практико-орієнтованого бізнес-інтенсиву, спрямованого на формування навичок підприємництва, – розповів засновник курсу Тарас Демкура. – Хочу подякувати від імені ICC Ukraine усім представникам ВУЗів, ректорам, які підтримують проведення таких важливих і потрібних для студентства проектів. А пані Ірину Іващук вітаю із заслуженою нагородою!»

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  Демкура,  нагорода,  ІСС,  Іващук


Опубліковано : 15.09.2019 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман