новини ровесника

1
Правильно скласти резюме — завдання номер один для претендента

2
В Україні вводять безкоштовне розмитнення «євроблях»: Що треба знати

3
Для греко-католицької громади Тернопільщини висвятили нового диякона

4
У Збаражі група таксистів-нелегалів тримає у страху ціле місто, вже дійшло до криміналу

5
В Україні посилять штрафи за порушення на дорогах: про що мова

6
Курси онлайн – без відкладання і закидання

7
Одноманітні справи погіршують роботу мозку – дослідження

8
В Україні почали працювати величезні штрафи: на благо українців

9
В Україні дітей більше не прийматимуть у дитячі будинки: Що відомо

10
У тернополян залишається зовсім мало часу, щоб укласти нові договори з водоканалом

До Дня святого Валентина: Смачний подарунок своїми руками

Повідомляє patrioty.org.ua 12.02.2020 11:06

До Дня святого Валентина: Смачний подарунок своїми руками

Фото з мережі Інтернет

У День святого Валентина прийнято дарувати коханим солодкі подарунки - цукерки, зефір або печиво у вигляді сердець.

Подарунок, зроблений своїми руками, завжди цінується набагато більше. Найпростіший рецепт пісочного печива на День всіх закоханих, яке можна презентувати другій половині 14 лютого.

Солодкий подарунок з глазур'ю, цукровою пудрою або шоколадом можна приготувати за годину. Залишиться тільки підібрати відповідну упаковку для вашого печива. Такий подарунок можна також презентувати маленькій сестрі чи доньці.

Як приготувати печиво на День Закоханих?

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для печива

Вершкове масло - 250 г

Борошно - 2,5 склянки

Молоко - 1 склянка

Ванільний цукор - 1 ч. л.

Цукрова пудра - 1 склянка

Для глазурі

Цукрова пудра - 300 г

Яйце - 1-2 шт

Лимонний сік - 1 ч. л.

Харчовий барвник (опціонально)

Вершкове масло розрізаємо на невеликі шматочки і добре збиваємо блендером. Поступово додаємо борошно до вершкового масла, а потім цукрову пудру і ванільний цукор. Акуратно перемішуємо. Вливаємо в суміш молоко і замішуємо тісто.

Розігріваємо духовку до 170 ° C.

Застеляємо деко пергаментним папером і змащуємо маслом.

Далі розкачуємо тісто завтовшки близько 6-8 мм. Вирізаємо формочкою у вигляді серця тісто (якщо немає формочки можна спробувати вирізати вручну) і викладаємо на деко.

Випікаємо печиво близько 10-15 хвилин, в залежності від потужності вашої духовки.

Коли печиво готове, займемося глазур'ю. Відокремлюємо білки від жовтків. Додаємо цукрову пудру до білків і добре збиваємо. Далі додаємо лимонний сік і ще раз добре збиваємо. Якщо потрібно, щоб печиво було рожевим або червоним, додаємо харчовий барвник. Викладаємо глазур в кондитерський мішок і покриваємо печиво.

 
 


Опубліковано : 12.02.2020 11:06

Переглядів 62

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини