новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

“Хтось мусить працювати”: лікарів, через халатність яких помер 12-річний житель Тернопільщини, досі не звільнили

Повідомляє Реально 30.05.2018 08:17

“Хтось мусить працювати”: лікарів, через халатність яких помер 12-річний житель Тернопільщини, досі не звільнили

Фото з мережі Інтернет

Скоро буде рік, як трагічно, через безвідповідальність лікарів, загинула дуже хороша світла обожнювана рідними дитина – 12-річний Роман Кулак. З тих пір його батько Володимир намагається добитися правосуддя, щоб винні у смерті його дитини були покарані.

Однак, як з’ясувалося, у нашій державі довести вину лікарів дуже непросто. зазвичай медикам усе сходить з рук. Минулого тижня на телеканалі “Україна” у телепередачі “Головна тема” показали продовження цієї резонансної справи. Пан Володимир разом із журналістом поїхали у те страшне для нього місце – Жидачівську ЦРЛ. І те, про що там дізналися, не вкладається у голову.

З ними доволі агресивним та надмірним тоном розмовляв головний лікар, котрий досі не визнає ні своєї вини, ні вини своїх працівників. Ба більше того, каже, що діагноз, який поставили у Львівському ОХМАДИТі – “Заворот кишок” – неправильний. За що ж тоді головний лікар звільнив двох медиків, котрі оглядали Ромчика – педіатра і інфекціоніста? Це запитання залишилося без відповіді. Однак двоє хірургів, котрі так і не поставили Ромчику правильного діагнозу, натомість годували непотрібними знеболюючими, надалі працюють в лікарні. “Треба ж комусь працювати”, – розводить руками головний лікар.

“Лікарська помилка це погано, але це ще не катастрофа, помиляється той хто щось робить, а лікарська халатність, байдужість і безвідповідальне ставлення до пацієнта це 100% смерть пацієнта, не мав часу підійти, бо пив каву, не мав часу підійти, бо якраз “Мівіну запарив”, не мав часу підійти, бо друг з Москви подзвонив, не мав часу підійти бо сам замучився дома і прийшов на роботу поспати, не мав часу підійти, бо день народження в любимої медсестри і так далі… і таким безвідповідальним, і байдужим “лікарям” не місце в лікарнях, і їх в першу чергу мають вивести на “чисту воду” ті хто хоче працювати і працює відповідально та професійно, ну і керівництво лікарень має не покривати таких, а робити очищення, бути зацікавленими в якісних кадрах, бо медицина це теж бізнес, хто якісно працює той і має, СССР закінчив своє існування!, треба звільняти і витісняти тих хто не хоче працювати відповідально і професійно, тому що той відсоток тих байдужих “лікарів” кидає ЧОРНУ ТІНЬ і сіє смерть на всіх… “, – написав на сторінці у ФБ Володимир Кулак.


Опубліковано : 30.05.2018 08:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман