новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Колишній керівник скандально намагається повернутися до вишу

Повідомляє studway.com.ua 05.09.2018 18:17

Колишній керівник скандально намагається повернутися до вишу

Фото з мережі Інтернет

Вранці 31 серпня звільнений з посади ректор Одеського національного медичного університету Валерій Запорожан незаконно провів збори трудового колективу у приміщенні головного корпусу вишу.

Збори пройшли із грубими порушеннями, тому що конференція трудового колективу ОНМЕдУ може вважатися законною, якщо в ній беруть участь щонайменше 124 особи.

Учасники незаконних зборів «висловили недовіру» призначеному МОЗ України в.о. ректора Костянтину Аймедову та проголосували за призначення на цю посаду голови профкому Юрія Сухіна. У той же день вони скликали збори Вченої ради ОНМедУ, де під керівництвом Сухіна обрали головою Вченої ради Валерія Запорожана.

Як повідомляє міністерство охорони здоров’я, прибічники Валерія Запорожана зірвали офіційну посвяту студентів, що мала відбутися в Одеському театрі опери та балету 1 вересня, перешкоджають початку навчального року і блокують функціонування закладу.

Крім того, 3 вересня до МОЗ України надійшло судове рішення Київського окружного адміністративного суду, яке припиняє дію наказу про призначення Костянтина Аймедова в.о. ректора. Позивачами у справі стали Юрій Сухін і проректор Костянтин Талалаєв.

На думку МОЗ України, ці судові рішення прийняті з порушенням вимог законодавства та будуть оскаржені у встановленому порядку. У міністерстві також наголошують, що будь-які рішення чи дії самопроголошеного «керівника» Юрія Сухіна не мають правового підґрунтя.

Нагадаємо, МОЗ України достроково розірвало контракт з ректором ОНМедУ Валерієм Запорожаном з 17 липня 2018 року через грубі порушення умов контракту та недопущення до перевірки комісії МОЗ України.

19 липня співробітники Одеського медуніверситету не допустили в.о. ректора Костянтина Аймедова до його робочого місця.

20 липня група невідомих увійшли до ректорату ОНМедУ й закрилися зсередини. Валерій Запорожан назвав подію «силовим захопленням».

Фото: dumskaya.net.


Опубліковано : 05.09.2018 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман