новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Лайфхаки для складання TOEFL

Повідомляє studway.com.ua 28.03.2019 13:17

Лайфхаки для складання TOEFL

Фото з мережі Інтернет

Апеляція

Студент може подати апеляцію протягом 30 днів після складання тесту. Є можливість оскаржити лише оцінювання усної розмови (Speaking) та письмової відповіді (Writing). За повторну перевірку однієї секції доведеться заплатити 80 $.

Проте не можна подавати апеляцію, якщо ви вже відправили результати до навчального закладу.

Результати апеляції, які цього разу вже є остаточними, будуть розміщені на особистій сторінці особи протягом трьох тижнів після подання заяви.

 

Правила складання тесту

  1. Розплануйте свій час так, щоб приїхати до екзаменаційного центру мінімум за 30 хвилин до початку тесту. У разі запізнення ви не матимете змоги пройти тест.
  2. Для проходження тестування студент має залишити всі електронні засоби поза аудиторією.
  3. Якщо в центрі, де складається тест, немає безпечного місця для ваших речей, то вони будуть запаковані у пластиковий пакет і зберігатимуться під вашим стільцем. У разі порушення вимоги студент змушений буде покинути аудиторію. Гроші в такому випадку не повернуть.
  4. Із міркувань безпеки у центрі тестування може вестися відеозапис.
  5. Розмовляти під час тестування з іншими учасниками заборонено.
  6. Студент не може самостійно покинути аудиторію. Якщо виникає потреба вийти, студент має підняти руку, повідомити про це асистента і тільки потім вийти. Перед тим, як ви повернетеся в аудиторії, вас можуть попросити показати свої кишені.

студент

Скасування результатів

Якщо під час тесту ви зрозумієте, що результат буде незадовільним, одразу по закінченні ви можете скасувати свої результати. У такому випадку тест перевірятися не буде. Дізнатися результат з окремих частин неможливо. Ваш результат не буде доступний ні вам, ні закладам, які ви обрали для відправки сертифікату. Гроші за реєстрацію також вам не повернуть.

Протягом 60 днів після складання тесту ви маєте можливість відновити свої результати. Для цього потрібно заповнити форму та відправити її в TOEFL Services. Заява має містити ваше ім’я, дату народження, номер телефону, реєстраційний номер та інформацію про оплату.

Вартість послуги складає 20 $.

Результати будуть доступні приблизно через три тижні після обробки вашого запиту та оплати.

Лайфхаки:

  • Оскільки тест складається за допомогою комп’ютера, потрібно хоча б кілька разів потренуватися робити завдання на комп’ютері заздалегідь, щоб у день тесту не виникало зайвих незручностей.
  • Перед тим, як відповісти на питання, уважно прочитайте кожну частину. Ви можете повернутися назад і змінити свою відповідь. Ви можете пропускати питання, щоб повернутися до них пізніше.
  • Відповідайте на всі питання. Ваш результат у цій частині залежить від числа правильних відповідей. Краще відповісти на питання хоч якось, ніж взагалі пропустити його.
  • Спробуйте відповідати швидко, поки не забули про якісь важливі моменти. Після прослуховування питання спробуйте відповісти на нього, не дивлячись на варіанти відповіді. Потім перегляньте варіанти і оберіть найбільш відповідний.
  • Під час Speaking ваша вимова має бути чіткою і голосною, аби не довелося потім перезаписувати частину тесту, якщо вас буде погано чути.
  • Під час Writing у вас буде всього 30 хвилин на есе, і при цьому ви не матимете можливості перевірити пунктуацію чи орфографію. Тому постарайтеся використовувати ті слова, в написанні яких ви на 100% впевнені.
  • Головне – слідкувати за часом. При підготовці потрібно постійно контролювати часові рамки кожної частини, щоб на тестуванні все встигнути.

Автор тексту: Наталія Патрікєєва
Редактор: Софія Пилипюк


Опубліковано : 28.03.2019 13:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман