новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Легендарний європейський футбольний клуб відкрив свою академію в Україні (Фото)

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 07.04.2019 16:17

Легендарний європейський футбольний клуб відкрив свою академію в Україні (Фото)

Фото з мережі Інтернет

У селі Підгірці Обухівського району Київської області відкрили академію лісабонської «Бенфіки» - багаторазового чемпіона і володаря Кубка Португалії, дворазового володаря Кубка європейських чемпіонів, через школу якої пройшли багато світових зірок.

На церемонію відкриття завітали комерційний директор «Бенфіки» Бернарду Карвальо, легендарний капітан лісабонців бразилець Луїзао, який минулого року завершив свою кар'єру, комерційний і технічний директори світової мережі шкіл «Бенфіки» Мігель Рейш і Давид Гомеш, а також посол Португалії в Україні Марія Кріштіна Серпа ді Алмейда, - передають Патріоти України з посиланням на Факты.

Гідний склад «виставила» і Україна. Олексій Михайличенко і Володимир Онищенко, Анатолій Дем'яненко та Олександр Шовковський. До речі, знаменитий Ігор Бєланов приїхав не з порожніми руками, привізши «Золотий м'яч», з яким міг сфотографуватися кожен бажаючий. А Леонід Буряк подарував юним футболістам екземпляри своєї книги «Я жил в прекрасное футбольное время».

У «лісабонських орлів» (прізвисько «Бенфіки») 52 дитячо-юнацькі школи і лише 10 з них - за кордоном. Примітно, що відкрита під Києвом академія стала першою філією португальського гранда в Східній Європі.

Академія розміщена на території комплексу Olympic Villagе, де юні футболісти віком від трьох до 16 років матимуть можливість як проживати, так і тренуватися. У їх розпорядженні - комфортні номери, зали для фітнесу, 25-метровий басейн, тренувальні поля як з натуральним, так і зі штучним покриттям, а також критий манеж на випадок, якщо погода не буде заважати тренуваням майбутніх футбольних зірочок.

Бернарду Карвальо зазначив, що побачене його приємно здивувало, і він може з упевненістю сказати, що це найкраща філія «Бенфіки» за межами Лісабона.

У свою чергу, Луїзао - рекордсмен за кількістю матчів за «орлів» в єврокубках, а в складі збірної Бразилії брав участь у двох чемпіонатах світу, - назвав українців «бенфікістами». Мовляв, відразу побачив, як наш народ дуже любить футбол. Зоряний захисник, який зіграв за «Бенфіку» 522 матчі, в яких забив 45 м'ячів і зробив 18 результативних передач, прямо заявив, що захоплений побаченим.

«Приємно почути такі високі оцінки нашої роботи. Звичайно ж, не вдалося уникнути недоліків, але ми їх обов'язково врахуємо перед тим, як будемо відкривати дочірні підприємства "Бенфіки" в Україні», - незважаючи на те, що гості виключно хвалили приймаючу сторону, директор футбольної академії Марія Кривопішина була досить стримана у висловлюваннях.


Опубліковано : 07.04.2019 16:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман