новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Лідери ОТГ Тернопільщини не втомлюються вчитися

Повідомляє teren.in.ua 22.06.2018 19:30

Лідери ОТГ Тернопільщини не втомлюються вчитися

Фото з мережі Інтернет

У Тернополі лідери об’єднаних громад вчилися працювати з молоддю.

Завершилася друга сесія освітньої програми “Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики”. Цього разу, повідомляє «Громадський простір», навчання тривало 5 днів та складалося з таких освітніх блоків, як основи права, державна регіональна політика, основи менеджменту, основи економіки організації, фандрайзинг у сфері молодіжних проектів та теоретично-практичні аспекти проведення тренінгів.

Отримані заняття допоможуть правильно організувати нашу діяльність на місцях задля розвитку молоді та молодіжного середовища ОТГ, – поділилась враженнями учасниця проекту Світлана Роік. На відміну від попередньої сесії, коли учасники отримали теоретичні “домашні завдання”, цього разу вони повинні застосувати здобуті знання на практиці, та провести тренінги у себе в громадах, а також реалізувати проект із залученням молоді.

Також учасники відвідали Тернопільський Центр науки, функціонування якого стало можливим завдяки перемозі проекту в рамках Бюджету участі.

Загалом, протягом трьох сесій, які складаються з 200 академічних годин, учасники отримають комплексні знання, що допоможуть їм сформувати та реалізувати молодіжну політику у своїх громадах. Фінальною роботою програми стане дослідження на тему “Стратегія розвитку молоді моєї громади”.

Нагадаємо, що метою проекту є підготувати молодіжних лідерів та працівників органів місцевого самоврядування ефективно працювати з молоддю та залучати її до роботи в громаді.

Партнерами програми організованої ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” та Тернопільським національним економічним університетом є програма U-LEAD з Європою, Міністерство молоді та спорту України та Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

Фото з допису


Опубліковано : 22.06.2018 19:30

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман