новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Любов існує. Незвичайне освідчення у Тернополі (ФОТО)

Повідомляє Доба 22.05.2018 18:15

Любов існує. Незвичайне освідчення у Тернополі (ФОТО)

Фото з мережі Інтернет

Тернополянин Володимир Цімерман освідчився своїй коханій Тетяні Поліщук в її День народження. Для коханої приготував великий букет троянд та серце зі свічок. Хлопець зізнається, що хвилювався, але коли почув очікуване “так” радості не було меж.

— Познайомилися ми з Тетяною ще в школі. Я був у восьмому класі, а вона в десятому. Знайомі ми були не одразу. Спочатку я познайомився з Тетяниною подругою. Ми тоді ще так не спілкувалися, тому я її не помічав, але одного разу я все-таки звернув увагу. Тетяна унікальна, вона не схожа ні на кого іншого. Почали спілкуватися ближче, а потім почали зустрічатися. З кожним днем я закохувався у неї все більше і більше.

Так минуло півтора року наших зустрічей і я зрозумів, що потрібно робити наступний крок. Думка про освідчення не йшла з голови. Вирішив зробити це якось оригінально та романтично. У цьому мені допомогли другі та колеги з якими я раніше працював.

День освідчення

Освідчитися я думав давно. Все сталося на Тетянин День народження. Ми святкували в “Автопорті”. Як для мене це було ідеальне місце для освідчення, оскільки я раніше там працював, тому персонал закладу мене знав. Попередньо я домовився з адміністратором та офіціантами, щоб допомогли мені в організації. Вони виклали серце зі свічок на вулиці та розкидали квіти.

Я подумав, що це буде чудовим подарунком Тетяні на День народження.

У розпал банкету я вийшов на вулицю, щоб підготуватися. На вулиці персонал закладу вже запалив свічки та розкидав квіти. Взявши букет троянд до рук я став в центр серця зі свічок і почав чекати.

На вулицю Тетяну вивели друзі. Вона була дуже здивована. Потім я дотягнув каблучку та освідчився. Тетяна сказала таке довгоочікуване “так”.

Зізнаюся чесно я дуже хвилювався. Коли взяв букет та став в серце зі свічок ноги почали підкошуватися, але воно того коштувало.

Весілля плануємо святкувати 2 вересня 2018 року.

 


Опубліковано : 22.05.2018 18:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман