новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Медалі усіх рівнів привезли з Міжнародного турніру борці з Тернопільщини

Повідомляє sports.te.ua 01.06.2018 15:47

Медалі усіх рівнів привезли з Міжнародного турніру борці з Тернопільщини

Фото з мережі Інтернет

Борці зі Збаражчини досягнули неабияких успіхів на XI Міжнародному турнірі з вільної боротьби присвяченому ветеранам боротьби Прикарпаття в Івано-Франківську, де два спортсмени стали чемпіонами, а двоє інших – срібним та бронзовим призером.

Протягом 18-20 травня в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання змагалося близько 200 спортсменів зі всієї України, а також з Білорусії та Франції. Змагалися юнаки у трьох вагових категоріях, де серед чемпіонів судді мали відібрати членів збірної команди України на юнацький чемпіонат світу.

Серед борців зі Збаражчини титул чемпіона здобуло одразу двоє хлопців – Владислав Хариш та Юрій Вовк. Оскільки Владислав представляє категорію «Молодші юнаки», то на відбіркових змаганнях у Києві відстоювати честь Тернопільщини від Збаражчини буде Юрій Вовк.

Окрім чемпіонських титулів, зі змагань зі срібною медаллю повернувся Андрій Ткач, а Назар Баньковський здобув бронзову нагороду. Тренуються чемпіони та призери у спортивному клубі «Чемпіон», керівником якого є тренер Петро Король.

— Особливо я пишаюся своїми чемпіонами, які доклали на змаганні неабияких зусиль, аби «укласти» навіть сильніших за них суперників. Зокрема, Влад Хариш показав себе на високому рівні, хоча в попередніх змаганнях хлопцеві не вдавалося завойовувати першість. Юний чемпіон у трьох сутичках переміг усіх суперників та ще й здобув титул «найтехнічніший борець турніру». Від Юрія Вовка, суперникам, як завжди, добре дісталося. Цей хлопець нікому не уступив першість. Чудово виступили й мої вихованці, які в підсумку стали призерами на змаганні, — наголосив Петро Король.

Тренер зазначив, що, навіть попри поразки, він пишається кожним зі спортсменів, якого готує до змагань, адже знає, скільки часу та зусиль докладають борці, аби досягнути успіху.

Медалі усіх рівнів привезли з Міжнародного турніру борці з Тернопільщини


Опубліковано : 01.06.2018 15:47

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман