новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Мега романтичне освідчення тернополянина на "Острівку кохання" (Відео, фото)

Повідомляє Доба 02.05.2018 18:17

Мега романтичне освідчення тернополянина на

Фото з мережі Інтернет

Тернополянин Пиптюк Петро освідчився своїй дівчині Оксані Качан одразу після спільної романтичної фотосесії на "Острівку кохання". Як стверджує хлопець, дуже хвилювався, але воно того коштувало.

Історія знайомства

Кілька разів бачилися випадково, але вона мені дуже сподобалася. І от одного разу зустрілися на концерті в селі на свято Петра й Павла. Я саме тоді привіз туди батьків, а потім побачив там Оксану, поговорили трохи.  Це було кохання з першого погляду. На тому концерті ми спілкувались не довго, бо я був зі своєю компанією, а вона зі своєю.

Потім я святкував своє народження. Запросив всіх своїх друзів та Оксану з подружкою. Ми класно посиділи, відпочили. Після дня народження я провів її додому. Тоді ми стали ближчими одне до одного і я запропонував Оксані зустрічатися.

Оскільки, ми знали одне одного дуже давно, то домовились, що будемо разом і без освідчення. Але не так сталося, як гадалося.

День освідчення

Ідея виникла несподівано тому, що я хотів зробити їй щось приємне. Заздалегідь домовився з друзями, щоб вони облаштували нам столик на "Острівці кохання". Потім попросив знайомого фотографа нас пофотографувати.

Це все відбувалося  взимку, тому ми вийшли на замерзлий став, щоб там трохи пофотографуватися. Коли Оксана побачила знайомого фотографа, то можливо щось і запідозрила, але я тримав все в секреті до останнього.

<p "=" " frameborder="0 " allow="autoplay; encrypted-media " allowfullscreen=" ">Ми вийшли на фотосесію десь о 17:00, але я чекав вечора, щоб трохи стемніло і можна було запалити свічки.<p "="" frameborder="0 " allow="autoplay; encrypted-media " allowfullscreen=" ">Ми фотографувалися, дуріли, бешкетували. Я повільно підводив нас до "Острівця кохання ". Коли Оксана побачила столик, який попередньо облаштували друзі на острівці, то здивувалася. Я сказав, що це частина фотосесії та запропонував присісти.<p "=" " frameborder="0 " allow="autoplay; encrypted-media " allowfullscreen=" "><p "=" " frameborder="0 " allow="autoplay; encrypted-media " allowfullscreen=" ">Почали фотографуватися і я зробив, те що мав зробити вже давно — дотягнув обручку і запропонував стати моєю дружиною. Вона сказала "так ".<p "=" " frameborder="0 " allow="autoplay; encrypted-media " allowfullscreen=" ">Я дуже хвилювався, хоч був і впевнений, що вона погодиться.<p "=" " frameborder="0 " allow="autoplay; encrypted-media " allowfullscreen=" ">Весілля плануємо відсвяткувати 28 липня.


Опубліковано : 02.05.2018 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман