новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Містика чи самотність: загадкова смерть підлітка налякала селян

Повідомляє styler.rbc.ua 18.04.2019 14:17

 Містика чи самотність: загадкова смерть підлітка налякала селян

Фото з мережі Інтернет

Сусіди підозрюють, що будинок, де сталася трагедія, проклятий.

У Львівській області виявили тіло 16-річного підлітка, який повісився на подвір'ї дачного будинку. Подробиці інциденту розповіли в сюжеті "Надзвичайні новини".

Трагедія сталася у селі Лагодів Бродівського району Львівської області. Тіло хлопчика побачив його родич. Він кинувся до нього, подумавши, що той просто стоїть біля виноградника, а коли підбіг ближче, то побачив, що хлопчик повісився.

Поліцейські знайшли передсмертну записку, в якій він написав, що всіх любить і залишив код до мобільного телефону. Також він згадав про нерозділене кохання.

Однак у школі, де навчався хлопчик, не вірять, що він вчинив самогубство. Директор школи розповів, що хлопчик був веселим, доброзичливим і напередодні своєї смерті він жартував з ним. По його поведінці не можна було сказати, що він знаходиться в депресії. Він розповів директорові, що збирається в гості до сестри.

Однокласниця, з якою він сидів за однією партою, розповіла, що хлопець був завжди з посмішкою, будував плани на майбутнє і навіть вже обрав професію, яка допоможе прогодувати майбутню сім'ю.

Сусіди повідомили, що хлопчик міг відчувати себе самотнім, так як його виховував тільки дідусь. Мама вийшла заміж вдруге і переїхала. Вона мало цікавилася сином, який вже майже виріс. А ось батько 10 років тому вчинив самогубство в тому ж самому будинку, де знайшли підлітка. Селяни кажуть, що будинок проклятий і в нього потрібно привести священика, аби освятити стіни.

І ще один факт, який наштовхує рідних підлітка на те, що хлопчик не міг сам звести рахунки з життям. В той фатальний вечір в будинок своїх батьків він запросив невідомого чоловіка. Нібито ця зустріч стала конфліктом між підлітком і його дідом. Хто цей чоловік – невідомо.

У поліції про візит незнайомця знають, але кажуть, що невідомий чоловік наче крізь землю провалився. Його оголосили в розшук.

Загадкова смерть підлітка у Львівській області (YouTube/Надзвичайні новини)


Опубліковано : 18.04.2019 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман