новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Молодь з тернопільського вишу розпочала навчання у Норвегії

Повідомляє tneu.edu.ua 30.01.2019 20:17

Молодь з тернопільського вишу розпочала навчання у Норвегії

Фото з мережі Інтернет

Упродовж останніх років студентські культурні та освітні обміни стали надзвичайно популярними. Студенти ТНЕУ не є винятком, вони цікавляться можливостями семестрового навчання аби отримати нові знання, дізнатися більше про інші країни та їхнє культурне середовище, покращити рівень знання мови.

Весняний семестр в Бізнес школі Університету Норд (Будо, Норвегія) розпочався для студентів Тернопільського національного економічного університету, які пройшли конкурсний відбір на семестрове навчання за програмою Erasmus+ Global Mobility. Студенти-магістри Нестер Юлія (ФББ), Маринович Оксана (ФОА), Ящишин Дмитро (ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина), Скобляк Тетяна (ФФ) з 7 січня 2019 року навчаються за програмою «Public Sector Economy» (Економіка державного сектору). Курс триватиме 6 місяців. Серед обов’язкових дисциплін: «Вимірювання продуктивності в державному секторі», «Бухгалтерський облік та фінансова звітність в державному секторі відповідно до стандартів IPSAS», «Ризик менеджмент та внутрішній контроль», «Міжнародне управління та бізнес на Крайній Півночі». Також студентам запропонували скористатися можливістю додатково вивчати бізнес англійську та початковий рівень норвезької.                             

Стиль подачі лекцій викладачами Університету Норд не значно відрізняється від тих лекцій, які були прослухані в ТНЕУ. Окрім щоденних лекцій, значна увага приділяється позааудиторній підготовці.

Семестр для наших студентів розпочався з можливості бути учасниками міжнародної конференції «Smart Business in the Arctic: Blue economy, technology and society».

«Якщо ж ти втомився від навчання, ти можеш стати учасником студентської спортивної організації Bossi і відвідувати різні спортивні секції. У вільний час ми знайомимося з містом. Воно неймовірно гарне», – додають молоді люди.


Опубліковано : 30.01.2019 20:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман