новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Можливості листопада для молоді

Повідомляє studway.com.ua 29.10.2018 19:17

Можливості листопада для молоді

Фото з мережі Інтернет

Конкурс для підлітків-новаторів від Google, молодіжний форум на тему збереження дикої природи і стипендія для навчання на літніх курсах у Німеччині.

Youth for Wildlife Conservation Forum

Молодіжний форум, у центрі якого – пошук рішень щодо збереження дикої природи. Мета заходу – розширити можливості молодих захисників дикої природи і вмотивувати нове покоління лідерів, яких цікавить ефективна політика у сфері управління дикою природою. Дев’ятиденний форум складається з екскурсій, майстер-класів, семінарів, дискусій, соціальних заходів.

Умови: організатори покривають транспортні витрати і всі витрати, пов’язані з участю у форумі
Коли, де: 20-28 травня 2019, Коломбо, Шри-Ланка
Дедлайн: 31 жовтня

 

Конкурс Google Science Fair

Разом з партнерами – підрозділом LEGO Education, журналами National Geographic та Scientific American і компанією Virgin Galactic – команда Google Science Fair організовує конкурс для підлітків-новаторів. Якщо тобі від 13 до 18 років і ти застосовуєш науковий підхід до вирішення дійсно складних завдань, тоді це твоя унікальна можливість отримати грант для навчання і взяти участь у реалізації серйозних проектів.

Умови: двадцять фіналістів, враховуючи всіх учасників команд, будуть нагороджені путівками в Маунтін-В’ю (Каліфорнія, США) і зможуть узяти участь у спеціальному заході для фіналістів конкурсу в липні 2019. Крім цього, кожен фіналіст отримає призи від партнерів, зокрема комплекти LEGO Education Goodie Bag і Virgin Galactic Goodie Bag, а також річну передплату на журнали Scientific American і National Geographic. Грант – 50 000 $.
Дедлайн: 12 грудня

Стипендія для навчання на літніх курсах у Німеччині

DAAD пропонує університетські літні курси в Німеччині для іноземних студентів та випускників. Курси тривають мінімум 18 робочих днів (максимум – 5 днів на тиждень, 25 годин на тиждень). Мета програми – допомогти студентам і випускникам поліпшити рівень володіння німецькою мовою і знання про культуру країни.

Умови: гранти для оплати курсів німецької
Коли, де: 2018-2019, Німеччина
Дедлайн: 1 грудня

girl_lib (1) (1)

Future Youth Summit у Малайзії

Future Youth Summit – саміт на тему майбутнього у творчих та інших дисциплінах, що відбудеться в Sunway University.
Саміт збере 300 учасників з різних країн. Його мета – познайомити молодих лідерів для обміну досвідом, навчання й пошуку можливостей.

Умови: вартість участі – 200 малайзійських рингітів (приблизно 50 $), у вартість не входить авіапереліт і проживання
Коли, де: 16-18 листопада 2018, Куала-Лумпур, Малайзія
Дедлайн: 14 листопада

Міжнародний конкурс коміксів Fumetto

Fumetto Comic Festival Lucerne проводить конкурс коміксів. Тема 2019 року – «Велосипед – найкращий спосіб пересування: швидко й зручно. Намалюй свою історію про велосипед».

Умови: будуть нагороджені троє переможців у кожній категорії. Також буде нагороджений найкращий сценарій незалежно від категорії. Відвідувачі фестивалю зможуть проголосувати й вибрати володаря призу глядацьких симпатій.
Дедлайн: 4 січня

Саміт молодих лідерів і підприємців у Пакистані

Lahore University of Management Sciences – провідна бізнес-школа Пакистану, яка належить до 25 найкращих вишів Азії, проводить саміт молодих лідерів і підприємців. Це перший міжнародний захід такого типу, що проводиться в Пакистані.
Організатори запрошують до участі студентів з усіх країн. Мета заходу – допомогти студентам набути навичок і досвіду, розвинути впевненість у собі, підприємницьке мислення. Цього всього можна буде досягти в ході різноманітних бізнесових і соціальних заходів.

Умови: є можливість виграти стипендію для оплати реєстраційного внеску і частково проживання
Коли, де: 23-27 грудня 2018, Лахор, Пакистан
Дедлайн: 10 листопада

Innovation Impact Grant Programme

Мета гранту – підтримка соціального підприємництва та інноваційних стартапів по всьому світу. Програму запустила всесвітня універсальна виставка «Експо 2020» у Дубаї. Організатори шукають новаторів, чиї проекти зможуть вирішити актуальні проблеми, що стосуються поліпшення якості життя людей і втілення Цілей сталого розвитку 2020 від ООН. Обсяг гранту – до 100 000 $. Точна сума гранту буде визначатися залежно від того, на якій стадії реалізації перебуває проект, які перспективи його зростання в рамках своєї галузі і яким буде його вплив на життя місцевих спільнот.
Грант буде видаватися проектам, які вже реалізовуються.

Умови: грант 100 000 $ для соціальних стартапів
Дедлайн: 2 грудня

girl

Конкурс для лідерів на участь у навчально-ознайомчій поїздці до Києва

Громадська організація «Офіс регіонального розвитку» у партнерстві з ChildFund Deutschland e. V. оголосили конкурс із відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці до Києва серед молодих лідерів, керівників освітніх закладів та організацій, вчителів і правозахисників з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Умови: оплачувана навчальна поїздка до Києва
Коли, де: перші числа грудня 2018, Київ
Дедлайн: 10 листопада

Partnership for Sustainability Award 2018

Partnership for Sustainability Award – конкурс партнерських проектів між різними групами стейкхолдерів для досягнення сталого розвитку, ініційований Глобальним договором ООН в Україні. Організатори запрошують компанії з Білорусії, Грузії, Польщі та України презентувати найкращі практики партнерства.

Умови: найкращі проекти, обрані міжнародним журі, будуть представлені в The Global Opportunity Explorer, а також передбачаються призи
Коли, де: 6 грудня, Київ
Дедлайн: 1 листопада

Climate Changemakers Awards

UKRSIBBANK BNP Paribas розпочинає пошук талановитих студентів, молодих учених і спеціалістів, які щодня працюють над вирішенням непростих викликів зі збереження екології. Якщо ти вважаєш, що твій проект здатен змінити на краще або ж допомогти позитивно вплинути на екологію в Україні й світі, надсилай заявку на участь.

Умови: можливість виграти грант в обсязі 70 000 гривень
Дедлайн: 30 листопада

Стипендійна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука

Фонд Віктора Пінчука розпочав 13-й відкритий конкурс стипендійної програми «Завтра.UA» для студентів 3-6 курсів. Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної й ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Умови: учаснику виплачується щомісячна стипендія в обсязі 2 240 гривень протягом року
Дедлайн: 30 листопада


Опубліковано : 29.10.2018 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман