новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Можливості травня для молоді

Повідомляє studway.com.ua 23.04.2019 14:17

Можливості травня для молоді

Фото з мережі Інтернет

Конкурс журналістських розслідувань Mezhyhirya Fest, нагорода за найкращий дизайн паперової упаковки і конкурс подкастів для підлітків.

Daylight Photo Awards

Відкритий конкурс фотографій від видавництва Daylight. Для участі потрібно відправити від 15 до 20 знімків на будь-яку тему із супровідними підписами, описом робіт, біографією і резюме. Брати участь можуть усі охочі. Плата за участь – 35 $.

Приз: 1 000 $ і публікація робіт
Дедлайн: 1 травня

The Dorothea Lange – Paul Taylor Prize 2019

Конкурс від Center for Documentary Studies при Дюкському університеті (США) присвячений пам’яті фотографки Доротеї Ланж і письменника Пола Тейлора. Для участі потрібно надіслати своє портфоліо (до 19 знімків) із супровідним текстом. Особливу увагу приділять авторам, які поєднують у своїх проектах тексти й фотографії. Плата за участь – 70 $.

Приз: 10 000 $
Дедлайн: 15 травня

Міжнародний студентський конкурс плакатів

Міжнародний студентський конкурс плакатів пропонує студентам представити свої креативні роботи на міжнародному рівні. Роботи оцінить комісія за критерієм відповідності темі. Також оцінять дизайн, оригінальність, технічну майстерність і зміст. Тема 2019 року – Thrive (процвітання). Приймаються роботи від студентів (університетів, інститутів, коледжів, технічних установ).

Приз: двоє переможців зможуть безкоштовно взяти участь у конференції; грант не покриває транспортних витрат і проживання.
Дедлайн: 15 травня

можливості та гранти для студентів

Model Young Package 2019: Unboxing Experience

До участі в конкурсі дизайну паперової упаковки приймаються прототипи упаковки з картону та інших паперових матеріалів. Основна мета конкурсу – обрати найкращі зразки дизайну, які можна буде запустити у виробництво.

Приз у категорії старшокласників: 1-ше місце – 1 200 €; 2-ге місце – 600 €; 3-тє місце – 400 €.
Приз у категорії студентів вишів і дизайнерів будь-якого віку: 1-ше місце – 2 000 €; 2-ге місце – 1 200 €; 3-тє місце – 800 €.
Також передбачені спеціальні призи.
Дедлайн: 20 травня

Конкурс подкастів для підлітків

Конкурс інформаційних і розважальних подкастів максимальною тривалістю 5 хвилин. Тема й формат подкасту вільні. Про переможців та їхні роботи напишуть у LEARNING, секції The New York Times. У конкурсі можуть брати участь особи віком 13-19 років з будь-якого куточка світу.

Приз: публікація в LEARNING, секції The New York Times
Дедлайн: 29 травня

Фотоконкурс Prix Levallois

Французький конкурс для фотографів до 35 років. Для участі потрібно надіслати один фотопроект на вільну тему (від 15 до 20 знімків), опис проекту французькою або англійською мовою, а також заповнену заявку та резюме. Участь безкоштовна.

Приз: 10 000 € та організація персональної виставки в Galerie de L’Escale (Леваллуа, Франція)
Дедлайн: 2 травня

Онлайн-курси

Women Photograph Grant

Конкурс для фотожурналісток. Для участі потрібно надіслати від 20 до 25 знімків з поточного проекту, його опис і свою коротку біографію. Участь у конкурсі безкоштовна.

Приз: 10 000 $
Дедлайн: 15 травня

ЕКСТЕР – програма міжнародних мистецьких резиденцій Українського інституту

Український інститут започаткував міжнародну програму «ЕКСТЕР» та оголосив перший конкурс для українських митців, кураторів та арт-критиків, який передбачає участь у 8 мистецьких резиденціях у липні – листопаді 2019 року. Програма сприяє обміну та співпраці між фахівцями, а також посилює присутність України в міжнародній мистецькій спільноті. Програму назвали на честь української мисткині Олександри Екстер (1882 – 1949), визначної представниці світового авангарду, яка більшу частину життя мешкала в Києві.

Приз: участь у мистецьких резиденціях
Дедлайн: 9 травня

Конкурс журналістських розслідувань Mezhyhirya Fest 2019

Національний конкурс журналістських розслідувань Mezhyhirya Fest 2019. До участі приймаються розслідування та спецрепортажі, які були опубліковані з 1 січня 2018 по 31 березня 2019 року. На конкурс можна подавати лише 1 роботу від однієї людини, автора(-ів) потрібно зазначити в оригінальній публікації.

Приз: нагороди, спеціальні призи
Дедлайн: 1 травня


Опубліковано : 23.04.2019 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман