новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Можливості жовтня для молоді

Повідомляє studway.com.ua 25.09.2018 13:10

Можливості жовтня для молоді

Фото з мережі Інтернет

Гранти міжнародної мобільності на відвідини конференцій, медіа-школа у Вінниці й волонтерство у Болгарії в соціальному секторі: до вашої уваги різні можливості для молоді.

Visiting Graduate Student Fellowships, Yale University

The Beinecke Library пропонує студентам, які працюють над дисертацією, можливість провести первинні дослідження, що потрібні для написання їхньої роботи, у Єльському університеті. У програмі можуть брати участь студенти аспірантури або докторантури, які закінчили навчання, склали кваліфікаційні іспити й готові проводити дослідження для захисту дисертації. Студенти, які навчаються на аспірантурі в Єльському університеті, не можуть брати участі в програмі.

Умови: організатори покривають транспортні витрати до Нью-Гейвена й назад, а також виплачують щомісячну стипендію в обсязі 3 000 $ на проживання й харчування
Коли, де: 1 червня – 31 серпня 2019, Нью-Гейвен, США
Дедлайн: 1 листопада

 

Медіа-школа у Вінниці

Протягом двох днів медіа-школи учасники обговорюватимуть освітню й медичну реформи, а також освоять нові методи написання матеріалів. До участі запрошуються всі, кого цікавить тематика школи. За результатами конкурсу кожен відібраний учасник отримає підтвердження участі на електронну пошту не пізніше ніж 2 жовтня.

Умови: участь у школі безкоштовна. Організатори відшкодовують вартість трансферу до місця проведення школи.
Коли, де: з 5 по 6 жовтня у Вінниці
Дедлайн: 1 жовтня

Волонтерство у Болгарії в соціальному секторі

Організація «Пангея Ультіма» шукає 2 учасників на ЄВС-проект у Болгарії в соціальній сфері. Резюме й мотиваційний лист англійською мовою надсилай на pangeya.ultima.mobility@gmail.com

Умови: Erasmus+ покриває всі витрати (проживання, стипендію, транспортні витрати й страхування на весь період проекту, візову підтримку та спеціалізовані тренінги, вивчення мови)
Коли, де: на період з 1 грудня 2018 по 31 травня 2019 і з 1 червня 2019 по 30 листопада 2019, Благоєвград, Болгарія
Дедлайн: 30 вересня

workspace5

Youth Global Forum

Глобальний молодіжний форум у Парижі запрошує студентів, соціальних підприємців і молодих професіоналів до участі.
Програма передбачає інтерактивні лекції і майстер-класи від гостей світового рівня, знайомство з однодумцями з усього світу, професійні зв’язки у сфері бізнесу, підприємництва, фінансів, науки й технологій.

Умови: покриття частини витрат на програму, вартості харчування, кімнати в готелі (2 учасники) від Youth Time International Movement. Вартість участі – 300 €.
Коли, де: 2-6 грудня, Париж, Франція
Дедлайн: 30 вересня

Грант на проведення антропологічних досліджень

Фонд Веннера-Ґрена щорічно надає гранти на проведення досліджень для вчених, що працюють у сфері антропології.
Тривалість роботи над проектом, метод дослідження й місце його проведення не обмежені. Для участі потрібно заповнити онлайн-заявку англійською мовою і вказати загальну інформацію про себе й проект, фінансовий план, бібліографію. Детальніше щодо програми – на сайті Фонду Веннера-Ґрена.

Умови: кандидати отримають до 20 000 $ на реалізацію проекту й покриття витрат
Коли, де: необмежений період часу, будь-яка країна
Дедлайн: документи приймаються двічі на рік – до 1 травня та 1 листопада. Результати будуть відомі після шести місяців по закінченні крайнього терміну подання заявок.

Перший BarCamp в Києві

5-7 жовтня в Києві пройде перший BarCamp – триденна конференція для соціально активних людей з України, Молдови й Грузії. Один з організаторів BarCamp – засновник руху в Берліні. До участі запрошуються учасники від 20 до 35 років з Грузії, України й Молдови, які працюють у сфері технологій, стартапів, кіномистецтва, громадянського суспільства й політики. Потрібно володіти англійською мовою.

Умови: участь безкоштовна, передбачена обмежена кількість тревел-грантів
Коли, де: 5-7 жовтня, Київ
Дедлайн: якомога швидше

онлайн-курси вересня

Гранти міжнародної мобільності

Програма Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом, підтримує розвиток професіоналів із сектора культури й креативних індустрій України і сприяє їхній співпраці з партнерами в ЄС. Апліканти можуть подати заявку на навчальні поїздки, стажування, резиденції, програми професійного розвитку або зустрічі з партнерами в країнах ЄС і навпаки, тобто на поїздки з ЄС до України. Тривалість поїздок становить від одного до чотирьох тижнів. Максимальна сума гранту на міжнародну мобільність становить 2 250 € для візитів тривалістю до двох тижнів і 4 000 € для візитів від двох до чотирьох тижнів.

За додатковою інформацією та іншими питаннями звертайтеся до менеджера з комунікацій Британської ради в Україні Єлени Самбрус: Elena.Sambrus@britishcouncil.org.ua

Умови: фінансова підтримка на міжнародну мобільність – 2 250 € для візитів тривалістю до двох тижнів і 4 000 € для візитів від двох до чотирьох тижнів
Коли, де: різниться
Дедлайн: 4 жовтня

Грант на навчання в University of Lausanne

Лозаннський університет пропонує іноземним студентам грант для навчання на магістратурі університету. Грант надається на конкурсній основі. Університет пропонує 10 грантів. Кандидати повинні заповнити реєстраційну форму UNIL Master’s Grant і подати її на розгляд до UNIL’s Social Affairs and Student Mobility Service (SASME).

Умови: грант в обсязі 1 600 швейцарських франків виплачується з 15 вересня по 15 липня впродовж програми навчання, адміністративний внесок для учасників – 200 швейцарських франків
Коли, де: Лозанна, Швейцарія, навчальний рік з 15 вересня по 15 липня
Дедлайн: 1 листопада

Стипендії від Canadian University Dubai

Canadian University Dubai пропонує стипендії іноземним студентам. Грант можна отримати для навчання на будь-якій програмі університету. Заявка подається в онлайн.

Коли, де: весняний семестр 2018/2019, Дубай, ОАЕ
Дедлайн: 8 жовтня

Media Manager Academy

Media Manager Academy – це тримодульна програма, заснована на принципах MBA, що передбачає набуття базових ділових навичок для розробки стійких бізнес-моделей і досягнення фінансової стабільності медіа. Модульний формат передбачає тренінгові сесії з п’ятниці по неділю, візити до провідних медіа, менторство й підтримку в розробці власної сталої бізнес-моделі. До участі запрошуються регіональні редактори й CEO.

Умови: організатори забезпечують пересування, проживання й харчування учасників
Коли, де: навчальні сесії відбуватимуться в Києві 26-28 жовтня, 7-9 грудня, 25-27 січня
Дедлайн: 1 жовтня


Опубліковано : 25.09.2018 13:10

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман