новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

На «Водну арену Тернопіль» уже виділено 10 млн державних грошей

Повідомляє ОДА 14.07.2017 09:50

На «Водну арену Тернопіль» уже виділено 10 млн державних грошей

Фото з мережі Інтернет

Уже у поточному 2017 році на Тернопільщині розпочнеться реконструкція веслувального каналу на руслі р. Серет. Даний об’єкт переміг на конкурсі проектів, які фінансуватимуться за рахунок коштів Державного Фонду Регіонального розвитку. Перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку було затверджено урядовим рішенням розпорядження КМУ від 12 липня 2017 р. № 461-р.

На втілення розробленого проекту «Центр веслування та водних видів спорту з інфраструктурою «Водна арена Тернопіль» потрібно понад 17 млн. грн. Цього року із Фонду Регіонального розвитку на цей проект передбачено 10 млн. 470 тис. грн. Кошти будуть спрямовані на будівництво та реконструкцію гідротехнічних споруд веслувального каналу.

За словами голови Тернопільської ОДА Степана Барни, завдяки коштам Фонду Регіонального розвитку, а також значній частці співфінансування із місцевого бюджету, реалізація проекту з будівництва «Водної арени Тернопіль» стала можливою. Саме тому, це буде вагомий крок у розвитку великого спорту на Тернопільщині, що дасть можливість області приймати і чемпіонати Європи, і чемпіонати світу.

Нагадаємо, цього року 10% коштів Державного Фонду Регіонального розвитку було спрямовано на підтримку спортивних проектів. Відповідно, за результатами конкурсу, крім веслувального каналу, на Тернопільщині також реалізують загальну комплексну реконструкцію спортивного майданчика Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст.  (2 млн. 842 тис.  грн.);  будівництво майданчика із встановлення штучного рулонного покриття в с. Великі Дедеркали  Шумського району (1 млн. 327 тис. грн.); а також будівництво спортивного залу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи (8 млн. 53 тис.  грн.).


Опубліковано : 14.07.2017 09:50

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман