новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

На реалізацію молодіжних проектів Тернопільщини передбачено понад 200 тисяч гривень

Повідомляє Тернопільська ОДА 23.02.2018 19:13

На реалізацію молодіжних проектів Тернопільщини передбачено понад 200 тисяч гривень

Фото з мережі Інтернет

Молодіжні громадські організації області захистили свої проекти, які частково або повністю будуть фінансуватися по програмі «Молодь Тернопільщини». Цьогоріч участь у конкурсі беруть представники 21-ої молодіжної громадської організації, які подали 41 проект на загальну суму 1 млн. 200 тис. грн. Конкурс та відбір найкращих проектів проводить відділ сім'ї і молоді облдержадміністрації.

«Конкурс проводиться щорічно. Цього року згідно з програмою відділу «Молодь Тернопільщини» на реалізацію проектів передбачено 220 тисяч гривень. Утім, якщо громадські організації представлять цікаві проекти, ми плануємо збільшити фінансування за рахунок програми національно-патріотичного виховання», – зазначив начальник відділу сім’ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний.

Він також уточнив, що кожна громадська організація, подаючи проект, на його реалізацію самостійно має залучити не менше 25% фінансування від загального кошторису. Решта – дофінансування за рахунок програм відділу.

«Молодіжні громадські організації готували проекти за тими напрямами, які передбачені програмою «Молодь Тернопільщини». Зокрема, вони спрямовані на національно-патріотичне виховання дітей та молоді, працевлаштування молоді, розвиток неформальної освіти, а також на співпрацю із дітьми та молоддю, які проживають у зоні конфлікту – у Донецькій та Луганській областях. За результатами захисту проектів, конкурсна комісія відбере найкращі», – підкреслив Ігор Чорний. 


Опубліковано : 23.02.2018 19:13

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман