В ніч з 8 на 9 червня 2018 року на Івачівській водоймі біля с.Малашівці, Зборівського району, Тернопільської області інспектори Тернопільського рибоохоронного патруля провели вечірній рейд в якому викрили двох місцевих жителів с.Чернихів. Браконьєрів піймали "на гарячому", саме в той час, як ті витягнули сітки, наповнені рибою. 

Одним із порушників виявився син єгеря Тернопільської МРО УТМР Кремінь Богдан Михайлович, інший товариш того самого єгеря Лепіх Ігор, йдеться у повідомленні ГО Скеля на їх сторінці у Фейсбуці.

Попадаються на такому чоловіки вже не вперше, кажуть активісти.

Браконьєрів затримали о 00-45 год. вже з уловом, значить сітки стояли на воді по серед білого дня під пильним оком єгерів УТМР!

У порушників виявлено 6 (промислових) сіток ручної роботи з капронової нитки по 70 метрів кожна, металевий човен та більше 100кг риби, а саме щука 6шт, лин 101шт, карась 33шт, окунь 2шт, лящ 2шт.

В результаті складено два адмін-протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП, сітки, риба та човен вилучені. Збитки завдані Державі близько 30000 гривень. Також вирішується питання щодо внесення відомостей в ЄРДР за ст.249 Кримінального кодексу України (Незаконе зайнятя рибним промислом).