новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

На Тернопільщині завершився весняний призов на строкову військову службу

Повідомляє doba.te.ua 04.06.2018 17:17

На Тернопільщині завершився весняний призов на строкову військову службу

Фото з мережі Інтернет

На Тернопіллі завершилася призовна кампанія на строкову військову службу «Весна-2018». До війська цієї весни направлено служити понад 400 тернополян.

Основна кількість юнаків відправилися до навчальних центрів Збройних Сил України на Львівщину, Київщину та Чернігівщину для отримання первинної військово-облікової спеціальності.

Як повідомив начальник відділу комплектування і призову – заступник військового комісара Тернопільського облвійськкомату підполковник Петро Сирко строковики проходитимуть військову службу фактично у всіх регіонах України, за виключенням району проведення операції об’єднаний сил.

– Під час проведення весняної призовної кампанії, впродовж квітня-травня поточного року на строкову військову службу були призвані громадяни України чоловічої статі 1991-1998 років народження, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років та старші особи, які не досягли 27-річного віку і котрі не мають права на відстрочку від призову на строкову військову службу, – зазначив підполковник Петро Сирко.

За словами офіцера, районними військовими комісаріатами області було призвано більше 400 осіб, у тому числі до Збройних Сил України – близько 250, Національної гвардії України – близько 100, Держприкордон служби та Державної спеціальної служби транспорту – трохи менше 100 юнаків.

– Планове завдання визначене Генеральним штабом Збройних Сил України військкоматами області виконано на 100 %. Призов проведено організовано та у відповідності до чинного законодавства України, – повідомив підполковник Петро Сирко.


Опубліковано : 04.06.2018 17:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман