новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Найкращі і найгірші банки в Україні. Народний рейтинг

Повідомляє news.finance.ua 09.08.2018 10:17

Найкращі і найгірші банки в Україні. Народний рейтинг

Фото з мережі Інтернет

З 7 серпня наші колеги з порталу «Мінфін» запустили Народний рейтинг банків.

Що за рейтинг?
Складено його не експертами і не журналістами. Оцінки фінустановам ставите саме ви – клієнти банків! Відгуки сайт збирає з 2010 року. За цей час їх накопичилося 70 тисяч!

Разом з відгуком читач ставить банку оцінку за п’ятибальною шкалою. На їх основі і розраховується Народний рейтинг банків.

У проекті беруть участь банки, у яких накопичилося 100 і більше підтверджених відгуків. На момент запуску проекту таких налічувалося 21.

Навіщо мені залишати відгук?
Щоб мотивувати кредитні установи уважніше ставитися до заявок клієнтів. Все тому, що на оцінку банку впливає не кожна думка в Народному рейтингу банків.

«Мінфін» зараховує лише реальні відгуки, що грунтуються на особистому досвіді читачів. Кожен з них проходить перевірку. Якщо правдивість викладених претензій викликає сумніви, модератори сайту запитують додаткову інформацію. Користувача можуть попросити надати фотографії документів, скан касового чека, ім’я співробітника банку, який поводився некоректно, тощо.

Що свіжіший відгук, то більша його вага в рейтингу банку. Думки, старші ніж один рік, на поточну оцінку практично не впливають.

Не враховуються відгуки, які не мають відношення до якості обслуговування банківських послуг. Наприклад, скарги на високі ставки за кредитами або настирливість колекторів не можуть зіпсувати рейтинг фінустанови.

Чим мені допоможуть?
Ви написали і підтвердили свій відгук? Залишайте на «Мінфіні» контактні дані і заповнюйте заявку на вирішення проблеми. Модератори переадресують її співробітникам банку.

«Мінфін» підвищує рейтинг банку, якщо він реагує на скарги. Тільки-но клієнт повідомляє порталу, що його проблема вирішена, оцінка відгуку збільшується на 2 бали.
Фінустанови дорожать своїм рейтингом = звертають увагу на вашу проблему.

Це працює! У липні під час закритого тестування Народного рейтингу банки вирішили проблеми перших клієнтів. За цей час Ощадбанк і Приватбанк вже встигли закрити по 5 скарг, Форвард – 3, Монобанк – 2, ПУМБ і Укрсоцбанк — по одній.

Народний рейтинг створено, щоб допомогти клієнтам оцінити якість послуг і виявити слабкі місця в сервісі кожного банку. Він також змусить кредитні установи активніше вирішувати ваші проблеми.


Опубліковано : 09.08.2018 10:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман