новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Нелюди! Колектори «вбили» дитину через борг батьків по кредиту

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 24.02.2019 11:17

Нелюди! Колектори «вбили» дитину через борг батьків по кредиту

Фото з мережі Інтернет

Колектори всіляких швидко-позик славляться агресивними методами "вибивання" грошей з клієнтів, у яких виникли проблеми з погашенням заборгованості. Методи їх часом виходять за будь-які межі.

У жахливу ситуацію потрапила багатодітна сім'я з села Вознесенка. За прострочення платежів колектори "поховали" їхню дитину

Про це передають Патріоти України з посиланням на РІА Мелітополь.

Фото шестирічної Еліни з чорною стрічкою і інформацією про те, що дитину жорстоко вбили колектори, батько захворів на рак мозку, а мати загрузла в боргах, з невідомих акаунтів в соціальних мережах розіслали друзям і знайомим пари. На сім'ю обрушився шквал дзвінків (номера подружжя були вказані в фотоколажі) стурбованих знайомих. Сказати, що батьки були шоковані - нічого не сказати.

Вадим Іванов зізнається: недавно йому потрібні гроші на лікування. На щастя, ні про яку онкологію мова не йде. Разом з дружиною вони взяли позику у відділенні "Швидко гроші" в районі Центрального ринку в Мелітополі смішні за нинішніми мірками суми - 800 і 1000 гривень. Погасити заборгованість вчасно не змогли. Тут же на багатодітну пару (у подружжя три дочки віком 2, 5 і 6 років) посипалися погрози від колекторів.

"Спочатку мені дзвонили і погрожували, що поставлять на коліна мене і навіть мою бабусю, якщо я не поверну борг. А тепер нам цілий день дзвонять родичі, друзі та знайомі і з жахом запитують, чи дійсно померла наша старша дочка. Акаунти, з яких нашим близьким розсилають фотоколаж дикого змісту, не мають ніякої особистої інформації і реальних фото. Ми впевнені, що так з нас "вибивають" борг - в інформації, яку поширюють від імені невідомого всеукраїнського товариства, є навіть відкрита загроза, що "дитину жорстоко вбили колектори". Ми просто в шоці!", - каже Вадим.

Щоб захистити себе і дітей від загроз, подружня пара має намір звернутися в поліцію.


Опубліковано : 24.02.2019 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман