новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Неймовірно: У затишному містечку побудували школу майбутнього (Фото)

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 16.05.2019 11:17

Неймовірно: У затишному містечку побудували школу майбутнього (Фото)

Фото з мережі Інтернет

У відповідь на значне зростання населення влади невеликого містечка Альшвіль, Швейцарія, яке майже зливається з Базелем, оголосили конкурс на будівництво школи, розрахованої на 600 дітей.

Переможець змагання студія BUR Architekten здійснила проект, який представляє собою дві будівлі, з'єднаних критим переходом, - передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Велика кількість значних відкритих просторів не тільки відповідає сучасним педагогічним підходам, а й робить споруду доступною і привабливою для всього місцевого співтовариства.

У кожному класі є приміщення для групової роботи, відокремлене заскленою стіною і стелажем, що дозволяють вчителям та вихованцям самим вирішувати ступінь її бажаної прозорості, заповнюючи полиці більш-менш щільно. Це ж відбувається і з прозорими підрозділами між класами і загальними зонами. В обох випадках архітектори прагнули заохотити користувачів розпоряджатися цими приміщеннями на свій розсуд.

Рішення про розміщення спортивного залу на другому поверсі звільнило перший рівень для великої аудиторії, яка отримала дуже публічний характер. Незабаром після введення будівлі в експлуатацію цей простір перестав бути просто частиною школи, ставши популярним місцем проведення політичних зустрічей, концертів і театральних вистав.

Безперервність цього горизонтального покриття, що має особливі кольори в різних областях, підкреслює диференціювання поверхів і функціональних зон школи. Кожен трубчастий елемент - шириною шість метрів і виконаний в одному з десяти відтінків - виступає окремим пікселем. Колірна гра фасадів заохочує активне сприйняття архітектури, роблячи будівлю великого розміру цільною і виразною.

 


Опубліковано : 16.05.2019 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман