новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Німці вчать тернополян цілуватись

Повідомляє Новини Ю 20.02.2017 13:13

Німці вчать тернополян цілуватись

Фото з мережі Інтернет

Поцілунок - це не тільки прекрасний спосіб зробити стосунки з людиною більш близькими і інтимними. У нього є безліч лікувальних властивостей, і про 8 найбільш поширених розповіли експерти з Німеччини.


При пристрасному проникливому поцілунку ми обмінюємося слиною і мікробами, що може бути корисно для здоров'я. Поцілунки зміцнюють наш імунітет.
Недавнє дослідження показало, що під час поцілунку організм виділяє «гормон щастя» окситоцин, що підвищують настрій ендорфіни, а також дофамін, який сприяють психологічному зближенню. Для отримання максимального переваги в цьому плані необхідний поцілунок тривалістю 20 секунд.
Японські вчені нещодавно дізналися, що поцілунки протягом 30 хвилин уповільнюють виробництво гістаміну - компонента, які виділяється клітинами у відповідь на поранення і алергічні запальні реакції. Це забезпечує нам позитивний ефект у боротьбі з симптомами нежиті і алергії.
Навіть під час самих скромних поцілунків тільки губами все одно виробляється додаткова кількість слини. Це дозволяє нейтралізувати кислоту в порожнині рота, яка викликають карієс, а також змивати частинки їжі, що залишилися на зубах. Деякі експерти навіть вважають, що мінеральні солі в слині можуть зміцнювати зубну емаль.
Підраховано, що під час поцілунку в організмі згорає до 6 калорій в хвилину, при цьому людина активізує до 30 м'язів обличчя. З урахуванням того, що при пішої ходьби зі швидкістю 6 км на годину в осіб на хвилину спалює 6,67 калорій, то поцілунок є зовсім непоганою альтернативою.
Для більшості хлопців це буде новиною, але за якістю чоловічого поцілунку багато жінок визначають, чи хочуть чоловіки тривалих відносин або лише флірту. Це не тільки різновид ласки, що передує сексу - жінки судять про чоловіків на основі їх здібностей цілуватися.
Багато експертів вважають, що при тренуваннях м'язів обличчя під час поцілунку покращується циркуляція крові, а це забезпечує противовозрастная профілактику і захист від зморшок.
Коли ви кого-небудь цілуєте, то підвищуєте самооцінку, що забезпечує безліч переваг для психіки. І чим краще ви відчуваєте себе емоційно, тим краще виглядаєте.



Опубліковано : 20.02.2017 13:13

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман