новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Одеса мліла від сонця і виступів наших юних спортсменів

Повідомляє ОДА 29.06.2017 11:15

Одеса мліла від сонця і виступів наших юних спортсменів

Фото ОДА

 

Тернопільську область на ХХІV Всеукраїнській спартакіаді "Іваспорту" «Повір у себе», присвяченої 26-ій річниці Незалежності України, що відбувся в Одесі, у таборі «Молода гвардія». представляли 12 спортсменів. Тернопільські спортсмени завоювали 18 медалей, з яких 5 золотих, 2 срібних та 11 бронзових. Переможці змагань були нагороджені медалями та грамотами.

Так, у змаганнях з настільного тенісу серед спортсменів з вадами слуху серед дівчат (молодша група) Будник Роксолана (2004 р.н., Заліщицький район, с.Товсте) в особистому заліку завоювала золоту нагороду (тренер Мамалига О.В.). Ще одне «золото» Роксолана виборола у парних змішаних розрядах, виступаючи з Віктором Карло (2003р.н., Херсонська область). А третю золоту медаль наша землячка отримала в абсолютній першості.

У змаганнях з пляжного волейболу серед спортсменів з вадами слуху серед дівчат Чубата Вікторія-Вероніка (2002 р.н.) та Яцькова Софія (2003 р.н.) завоювали бронзові нагороди (тренер Михальчук В.І.).

У змаганнях з шахів серед спортсменів з вадами зору серед юнаків (старша група) Процюк Олександр (2002 р.н., Збаразький район, с.Старий Вишнівець) здобув бронзову медаль (тренер Яблонський П.А.)

У змаганнях з шахів серед спортсменів з УОРА серед юнаків (старша група) Андрушишин Андрій (2003 р.н., м.Тернопіль) завоював «срібло».

У змаганнях з вільної боротьби вільна серед спортсменів з вадами слуху (старша група) у ваговій категорії до 46 кг Блоха Віктор (2003 р.н., Борщівський район, с.Гермаківка) отримав золоту нагороду, у ваговій категорій до 54 кг Рачій Ігор (2002 р.н., Підгаєцький район, с. Вербів) - бронзову.

У змаганнях з вільної боротьби серед спортсменів з вадами слуху (молодша група) у ваговій категорії до 35 кг Кохан Денис (2004 р.н., Теребовлянський район, с.Великий Говилів) виборов бронзову нагороду, Мазурок Михайло (2006 р.н., м.Теребовля) посів п’яте місце. Також бронзові медалі здобули: у ваговій категорії до 38 кг - Галабіцький Павло (2004 р.н., Гусятинський район, с. Карашинці), у ваговій категорії до 42 кг - Гриньків Максим (2005 р.н., Бучацький район, с.Передмістя), у ваговій категорії до 53 кг - Панян Артур (2005 р.н., Гусятинський район, с.Копичинці).

У змаганнях з греко-римської боротьби серед спортсменів з вадами слуху (молодша група) результати були такими: у ваговій категорії до 35 кг п’яте місце посіли Кохан Денис та Мазурок Михайло, у ваговій категорії до 38 кг Галабіцький Павло виборов бронзову нагороду, у ваговій категорії до 42 кг Гриньків Максим теж здобув «бронзу», а у ваговій категорії до 53 кг Панян Артур завоював «срібло».

У змаганнях з греко-римської боротьби серед спортсменів з вадами слуху (старша група) у ваговій категорії до 46 кг Блоха Віктор отримав золоту нагороду, а у ваговій категорії до 54 кг Рачій Ігор - «бронзу».

Усіх юних борців готували до змагань тренери Уруський Л.М. та Шуптар М.І.


Опубліковано : 29.06.2017 11:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман