новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Оля Полякова зібралася піти в політику

Повідомляє ТерМедіа 15.05.2019 11:17

Оля Полякова зібралася піти в політику

Фото з мережі Інтернет

Українська поп-діва Оля Полякова заявила про свої політичні амбіції. Інформацію підтвердив її продюсер Михайло Ясинський.

За його словами, Полякова зможе позбавити країну “середньовічних мужикуватих рефлексів у політиці” і уточнив, що Україна — історично матріархальна держава, тому саме жінки повинні бути її головним “політичним інструментом”. Про це він написав на особистій сторінці в Facebook.

“Зараз я на відпочинку, але щойно приїду — ми заявимо про свої політичні амбіції. Я не жартую. На сьогодні головне, що ви маєте знати — це будуть тільки жінки! Сильні, самодостатні, порядні. Звісно ж, красиві. І душею, і помислами! Хто, як не вона”, — висловився Михайло, очевидно натякаючи саме на Олю Полякову. Також у своєму пості він розмістив її фото.

Ясинський пояснив, що Полякова має на меті позбавити країну середньовічних принципів не тільки у ставленні до жінок, але і до дітей, суспільства, політики, культури.

“Саме українські жінки — справжні аборигени цієї землі і точніше за інших відчувають її дух. Ми не Схід. Ми не Захід. Ми — Центр! Не ми мужикам, а вони нам. Як, втім, було завжди, але тепер — тільки на наших умовах . Жінки — головний політичний капітал цієї матріархальної країни!” підсумував Михайло.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на повідомлення. Багато з них уточнили, що якщо Полякова дійсно піде в політику вони обов’язково за неї голосуватимуть.


Опубліковано : 15.05.2019 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман