новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Основні помилки у відносинах із хлопцем

Повідомляє ya-student.com.ua 12.11.2018 09:17

Основні помилки у відносинах із хлопцем

Фото з мережі Інтернет

Взаємовідносини – це складний процес, в якому навіть дрібниці можуть відігравати важливу роль. Саме тому багато помилок, які допускають дівчата, перебуваючи в стосунках, можуть вплинути на чоловіче ставлення до них. Варто відзначити, що ми, дівчата, не завжди розуміємо, в чому ж саме помилилися. І найчастіше ми псуємо відносини тоді, коли намагаємося їх… покращити.

У мене є університетська подруга Катя, яка ще з початку навчання в університеті зустрічалася зі старшокурсником Андрієм. Минулої весни вони навіть подали заяву до РАЦСу, однак через кілька місяців я дізналася, що вони розійшлись. Ось що розповіла мені Катя.

Я сама винна. Він мене так кохав, на руках носив, три роки казав: «Я сподіваюсь, ти зрозумієш, чому помиляєшся щодо мене». А я всі ці три роки відповідала: «Куди ти від мене дінешся, я змінюватися не збираюсь, кохай мене такою, яка я є». А потім він не витримав і пішов. Я зрозуміла свої помилки, але було вже надто пізно.

«Чому ти завжди одягаєш білу сорочку? Ти схожий на старшокласника! Що за фільми ти дивишся? Ти ж так деградуєш, невже ти не розумієш! Знову йдеш на свій футбол? Вибирай: або друзі, або я!» Я постійно його контролювала: «Ти де? Коли будеш? Чому ти не брав трубку, коли я телефонувала?» І це попри те, що Андрій працював. Інколи він навіть вимикав телефон: на роботі були незадоволені постійними дзвінками. Коли ж він знову вмикав мобільний, то бачив безліч пропущених від мене. Андрій намагався пояснити, що працює, але я наче його не чула.

А як я його ревнувала! «Це знову ця твоя однокласниця Марина телефонувала? У вас з нею щось є? У тебе на роботі одні жінки працюють, мені це не подобається, звільняйся негайно», – своїми ревнощами я змусила його покинути роботу, відмовитися від друзів.

Коли ми вже жили разом, я перестала приділяти увагу своєму зовнішньому вигляду, зустрічала його з роботи у спортивках та зі жмутом волосся на голові. «Навіщо мені той макіяж, ми ж все одно вже скільки часу разом, а йому я й без бойового розпису подобаюсь», – так я думала. Зараз, коли згадую бабусину пораду, розумію, що вона мала рацію. Бабуся з дитинства вчила мене, що жінка навіть удома повинна виглядати, як королева, адже чоловікові тоді не захочеться дивитися на інших.

Я намагалася весь час проводити з ним: «Зібрався дивитися з друзями футбольний матч на стадіоні? Ходімо разом!» – і от я весь вечір, як біла ворона, сиділа на футболі в чоловічій компанії. Спочатку Андрію така увага подобалась, але через деякий час він перестав казати куди й з ким іде, йому хотілося побути одному або ж поспілкуватися з друзями. А я забула про те, що коханому потрібен особистий простір.

Коли відносини почали псуватися, я намагалася з ним поговорити. Але він мовчав, а я злилася, бо розуміла, що винна сама. Доходило до того, що я кілька разів влаштувала істерику в парку. Кричала, ображала його. Моя гордість кудись зникла, разом із його повагою до мене.

…Коли Катя розповідала мені свою історію, я наче дивилася в дзеркало й бачила там власне відображення, власні помилки. Я зрозуміла, що треба змінювати ставлення до свого хлопця, бо ризикую його втратити.

Від себе я хотіла б додати ще одну помилку: надмірну довіру на тому етапі, коли стосунки ще тільки зароджуються. Не варто на початку відносин розповідати всі секрети, бо хто знає, як складуться ваші стосунки, і чи не ризикуєте ви в разі невдачі отримати ножа в спину. Як кажуть, довіряй, але перевіряй.

Помилки дівчат дуже типові. Насамперед, це невміння розуміти й приймати чужу точку зору. Якщо ми навчимося знаходити в усьому золоту середину і ніколи не будемо рубати з плеча, то зможемо розраховувати на те, що кохана людина залишиться поруч на все життя. Головне – любити себе й поважати свого коханого. Тоді вас знайде справжнє щастя.


Опубліковано : 12.11.2018 09:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман