новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Підліток застрелив сусіда, гуси якого заважали гнати корову

Повідомляє news.t1.ua 12.05.2019 17:17

Підліток застрелив сусіда, гуси якого заважали гнати корову

Фото з мережі Інтернет

У Павлограді на Дніпропетровщині 16-річний юнак вистрілив у сусіда впритул з пістолета на вулиці. Після вбивства підліток пішов додому, де його й затримала поліція.

Про це інформує ТСН.

Чоловіки не поділили широку дорогу просто під вікнами власних будинків.

Підліток гнав корів, а його дорослий сусід – гусей. Їхні будинки впритул один до одного, але родини були на межі справжньої сусідської війни. «Мій чоловік каже: «Ти поясни, синку, чого ти мене обзиваєш?» А він йому сказав, що вистрелить. Я думала, що це іграшка полякати, газовий, або запальничка», – каже жінка.

Поранений чоловік після пострілу зробив кілька кроків і впав замертво. За словами дружини, він одразу впав і з шиї потекла кров. Школяр був удома з батьками, аж поки поліція його не затримала. За словами його матері, син захищався.

Те, що десятикласник ходив з пістолетом, дивним не вважає. Пістолета синові купив батько. У поліції встановили, що пістолет, стартовий. Така зброя справді у вільному продажу, але аж ніяк не для підлітків. Тим більше пострілів упритул, – кажуть правоохоронці. «Стартовий пістолет використовується для подачі сигналу тривоги або для відлякування диких тварин.

Смерть потерпілого настала в результаті контузії головного мозку, яка виникла від дії пороховий газів пістолета», – розказує заступник начальника кримінальної поліції Павлограда Денис Столярчук. 16-річного стрільця заарештували на два місяці.

У школі про нього говорити навідріз відмовляються. «Якщо він ходить по корову з пістолетом, а де гарантія, що ця дитина не ходила з пістолетом в школу?!» – каже сусід. За їхніми словами, родина тероризувала усю вулицю, бо хотіла більше землі. Під прокльони сусідської родини удова тепер самотужки порається по господарству. Вона певна: за вбивство її чоловіка мають покарати не лише десятикласника, а передусім його батьків, що дали йому таке виховання і зброю. Підлітку за навмисне вбивство загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.


Опубліковано : 12.05.2019 17:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман