новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Півтора метри - руса коса до пояса у файної тернополянки

Повідомляє Ровесник Наталя ЛУКІВ 16.04.2017 15:15

Півтора метри - руса коса до пояса у файної тернополянки

Фото з мережі Інтернет

Рапунцель – так називають 19-річну Анжеліку Заянчуковську друзі, родичі й навіть незнайомі люди. Дівчина родом із Хмельниччини, проте вже рік живе та навчається у Тернополі.

За такий короткий час стала справжньою зіркою. Анжеліка щодня ловить на собі сотні цікавих поглядів незнайомих їй людей. А все завдяки її розкішному волоссю, адже вона відростила косу завдовжки півтора метра. Найцікавіше, що довгі коси у родині дівчини – це сімейна традиція, навіть для чоловіків.

«Волосся відрощую із півторарічного віку. Відтоді мене батьки ніколи не стригли. Вважаю, що така «родзинка» передалося мені у спадок від бабусі та мами. По татовій лінії усі жінки теж завжди мали довгі й густі коси. Навіть мій батько замолоду на спір відростив волосся до плечей. Мама жартує, що коли вони одружувалися, у неї коса була коротша, аніж у нього», – розповідає дівчина.

Анжеліка зізнається, що інколи буває складно доглядати за такою красою. Коли була малою, мити та розчісувати косу допомагала мама, тепер вправляється сама.

«Найскладніше – це помити волосся. Мені доводиться робити це тричі: два рази шампунем і один бальзамом. Щоразу використовую по дві жменьки шампуню, тобто на одне миття витрачаю приблизно третину банки. Також намагаюся хоча б раз на два місяці підрізати посічені кінчики. Тоді волосся виглядає густим і свіжим, – продовжує Анжеліка. – Звісно, маючи таку довгу косу, щоранку доводиться придумувати нові зачіски. Але я не роблю з цього проблему. Якщо немає часу – роблю хвостик чи пучок. Інколи експериментую з різними видами колосків, деколи ходжу з розпущеним волоссям. Тоді моя зачіска не залишає байдужим жодного з перехожих».

Друзі називають Анжеліку Рапунцель, мовляв вона не лише зовні схожа на цю казкову героїню, а й характером.

«Я так само, як і вона, хочу побачити світ, багато мрію і сприймаю усе по-своєму», – ділиться дівчина.

Анжеліка – майбутній економіст. Однак, незважаючи на таку серйозну професію, вона – надзвичайно творча натура. Окрім танців, музики й вокалу, ще й гарно малює. Цей талант, каже, передався їй від дядька-художника. А ще мріє навчитися їздити верхи та здійснити навколосвітню подорож, побувавши в кожному куточку світу, також піднятися в гори.

Нещодавно Анжеліка брала участь у конкурсі краси «СтудМіс ТНЕУ». Такий конкурс у її житті – вперше, але враження, зізнається, неймовірні.

«Я не здобула якихось призових місць, але перемогла у двох номінаціях – «СтудМіс пісня» (Анжеліка закінчила музичну школу з класу фортепіано) та «СтудМіс фото». Це був великий досвід і перемога», – підсумовує Анжеліка Заянчуковська.

Наталя ЛУКІВ


Опубліковано : 16.04.2017 15:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман