новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Погода: потепліло. Але можливе синоптичне свинство!

Повідомляє Ровесник. Анна Дець 21.03.2017 18:59

Погода: потепліло. Але можливе синоптичне свинство!

Фото з мережі Інтернет

Сьогодні в Тернополі нарешті не було дощу.  Весь день було хмарно Після обіду хоч і не надовго визирнуло сонечко, але швидко сховалося за хмари. На вулиці стало тепло та сухо. На 17 годину повітря прогрілося аж до +12.

Найвища температура повітря цього дня за останніх 130 років становила +23,0 у 1974 році,  найнижча – у 1962 році – 19,8. 

 А ось рік тому в Тернополі було холодно та похмуро. Вранці падав дощ, якому на зміну прийшов сніг, проте в другій половині дня він припинився. На 17 годину температура становила +5.                                                 

У Тернополі завтра  Sinoptik прогнозує хмарну погоду з проясненнями. Опадів не очікується, тому спокійно залишайте парасолі вдома. Температура повітря буде тепла – +12.  

Така погода протримається кілька днів. Однак на дачі на вихідні не поспішайте. Тернополянам варто чекати похолодання ближче до вихідних. Про це розповіла народний синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook, передає NewsOboz.org "У наступні вихідні, 25-26 березня, за попередніми прогнозами, очікується знову це синоптичні свинство, похолодання. Однак воно повинно бути короткочасним", - сказала Діденко.

"Плануйте справи, прогулянки, одяг, взуття. Вазони поки рано виносити на балкон, але обірвати старі листочки - якраз. Ще вичитала, що треба ранньою весною якраз захищати сад від сонця, як це не дивно звучить. Істотні коливання температури викликають на деревах сонячні опіки: вдень може сонце "рвонути" до +15 +17, а вночі відбувається різке охолодження навіть до нуля ", - додала Діденко. 

Народний прогноз погоди : 22 березня відзначається день пам'яті 40 мучеників, у Севастійському озері замучених. Це друга зустріч весни (перша на Масляну). Якщо плиска прилетіла, то річка через 12 днів скресне; приліт жайворонка передвіщав тепло; зяблик - холод.

 Анна Дець

 


Опубліковано : 21.03.2017 18:59

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман