новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Помста Потапу, чотири екстра-місця в проекті і неймовірна битва за останнього учасника: як пройшов 7 ефір Голосу країни

Повідомляє rbc.ua 04.03.2019 14:17

Помста Потапу, чотири екстра-місця в проекті і неймовірна битва за останнього учасника: як пройшов 7 ефір Голосу країни

Фото з мережі Інтернет

Вчора, 3 березня, відбувся сьомий випуск дев'ятого сезону шоу Голос країни на телеканалі 1+1.

У неділю, 3 березня, на каналі 1+1 відбувся сьомий випуск 9 сезону шоу Голос Країни. Головною інтригою чергового і останнього раунду "сліпих" прослуховувань "було питання: хто з учасників стане останньою опцією в команді зіркових тренерів?

Помста Потапу, чотири екстра-місця в проекті і неймовірна битва за останнього учасника: як пройшов 7 ефір Голосу країни

 

Нагадаємо, що спочатку минулий випуск "сліпих прослуховувань" повинен був стати останнім перед прямими ефірами, але через колосальну кількість талановитих учасників, кожен тренер отримав право добрати ще по одному вокалісту.

Відкривати ефір належало Гіоргі Дарахвелидзе, молодому хлопцеві, який два роки тому вже пробував свої сили в головному вокальному шоу країни, але так і не зумів розвернути до себе крісла зіркових наставників. Георгій виконав композицію "All I want" і практично миттєво розгорнув до себе крісло Потапа і Дана Балана. Цікаво, що рівно два роки тому репер не повернувся до молодого таланту, можливо, саме тому він вибрав команду Дана Балана.

Вікторія Литвинчук продовжила парад талантів останнього дня "сліпих прослуховувань". Сім років тому Вікторія дійшла до фіналу дитячого Голосу країни, проте виграти не вдалося. Зараз для неї настав момент істини - саме час поборотися за перемогу в дорослій версії конкурсу з піснею "Alive", але, але, але ... Жоден з тренерів не почув тієї ноти, яка змусила б його розвернути своє крісло.

Третім конкурсантом сьомого ефіру став Олександр Тесленко, який був налаштований вкрай рішуче, продемонструвавши просто шикарне виконання композиції "When I was your man", але довгий час підкорити наставників не вдавалося. Йшла остання секунда пісні і здавалося, що фіаско неминуче, але Дан Балан все-таки натиснув на кнопку!

Не обійшлося в сьомому ефірі і без іноземних конкурсантів. Андрій Галицький зі Словенії, пролетів 1000 кілометрів, ставши першим словенцем, який потрапив на головне вокальне шоу нашої країни. Він відчував подвійне хвилювання, адже не тільки хотів потрапити в команду до зоряних наставників, а й гідно представити свою країну. Андрій здивував вибором пісні, виконавши пісню Олександра Пономарьова, "Полонений", українською мовою. Але навіть такий хід не підкорив зіркових наставників.

Артем, який приїхав на шоу з невеликого міста Хотин, вважає, що неважливо, звідки ти родом, важливо те, що ти можеш дати людям. Саме з цим дивізом і співзвучною назвою пісні "Обіцянка" він і вийшов на сцену. До речі, тембр голосу молодого виконавця дуже нагадував Володимира Преснякова. Хто знає, чи підкорило це Потапа, Тіну і Монатика, але вони розвернулися до Артему майже синхронно. Такий розвиток подій явно поставило хлопця в незручне становище, але після деяких роздумів він обрав команду Потапа.

Валерія Хоменко з Білої Церкви, не побоялася взяти участь в шоу у віці 17 років. Дівчина дуже хотіла продовжити традицію успішних виступів представників цього славного міста, яких за всю історію шоу було ну дуже багато. Для цього Валерія вибрала пісню "Ой говорила чиста вода". Проте, як виявилося, дівчині доведеться шукати свій шанс знову, адже ніхто з тренерів не розвернувся.

Артем Марійко, який озвучує дитячі мультфільми на телеканалі 1 + 1, а також, у вільний час, виступає в ресторанах і на корпоративах, вважає, що в житті немає нічого неможливого. Назва пісні говорить сама за себе - "Impossible". Проте, не дивлячись на свою харизму і бажання, потрапити в команду до зіркових наставників йому так і не вдалося.

Аліна Шевченко з Одеси прекрасно розуміла, що місць в командах тренерів залишається зовсім небагато, але була готова зробити все, щоб опинитися в проекті. Аліна виконала композицію "Старий готель", проте так вже вийшло, що другий учасник поспіль здивувати наставників не зумів.

З піснею переможниці Євробачення 2018, Нети Барзілай, "TOY", виступила наступна виконавиця, Вікторія Олійник. Головною особливістю її виступу став той факт, що дівчина співала сидячи, адже буквально за два дні до шоу, вона отримала травму ноги. Тим не менш, це не завадило їй розвернути крісла Потапа і Монатика. Дівчина не приховувала своїх емоцій, адже вона була в захваті від цих наставників, але свій вибір зробила на користь Монатика, який перший закрив своє екстра-місце.

На три місця, які залишилися, претендувало багато потенційних учасників, одна з яких - Дарина Ворончук, яка буквально мріяла потрапити в команду Монатика, але не встигла, адже вакантне місце зайняла попередня виконавиця. Навіть пісню Дарина обирала під свого фаворита, виконавши трек "Сейчас". Але, як то кажуть, не Монатіком єдиним. До дівчини розвернулися Потап і Тіна Кароль, які розгорнули справжню битву за виконавицю, але дівчина вибрала дівчину. Втім, нічого дивного :)

Ну, і, звичайно ж, не обійшлося в ефірі без пісні групи Hardkiss, "Журавлі". Цю композицію виконував Антон Бакуновіч, але відома пісня не допомогла Антону заручитися підтримкою наставників. Причому Бакуновіч вже брав участь колись давно в шоу, виступаючи в команді Тіни Кароль.

Назар Ільчишин, вже вибачте за каламбур, на фортепіано виконав пісню Христини Соловій, "Фортепіано". Дійсно талановитий хлопець, можливо, потрапив не в той час на шоу, адже свої останні місця Потап і Дан Балан віддавати просто так не поспішали.

Після цього і Балан, і Потап відсіяли безліч учасників, поки на проекті не залишився один потенційний конкурсант. Саме за цього виконавця, а точніше виконавицю, розгорнулася справжня битва.

Квітка Цихес або, як насправді звуть дівчину, Оксана Муха, асоціює себе саме з цією виконавицею. Власне кажучи, про це і сказав Потап, який, як і Дан Балан, розвернув своє крісло. Проте, не дивлячись на спіч репера. Оксана вибрала Дана Балана. Таким чином, Потап єдиним не використав своє екстра-місце.

Констатуємо, що вже через тиждень почнуться вокальні бої в командах зіркових наставників.


Опубліковано : 04.03.2019 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман