новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Посміхатися всупереч долі: Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко зізналась, що мало не наклала на себе руки після загибелі Марини Поплавської

Повідомляє ТерМедіа 19.02.2019 12:17

Посміхатися всупереч долі: Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко зізналась, що мало не наклала на себе руки після загибелі Марини Поплавської

Фото з мережі Інтернет

Актриса проходить курс реабілітації. Велися навіть розмови про те, що дівчина може більше ніколи не повернуться до повноцінного життя. Проте, Яна не опускати руки і на продовжує працювати та виховувати маленького сина.
Акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко

Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко досі не оговталася від травм після ДТП, в котрій загинула Марина Поплавська. Одна з провідних учасниць колективу проходить реабілітацію, котру призначив хірург – збирали красуню практично “заново”. Пошкодження були серйозні, натякали – може ніколи не встати на ноги.Але жінка не здалася, і зараз попри все далі працює та виховує маленького сина, котрому всього півтора роки. В одному з інтерв’ю Глущенко зізналася: хоча вся країна підтримала “Дизель шоу”, але знаходилися люди, котрі критикували – мовляв, навіщо виставляти фото з усміхненим обличчям, якщо сталася така трагедія?

Яна відповіла, що якби вона не посміхалася, то просто могла накласти на себе руки , порізати вени, як це роблять підлітки. Вибору не лишалося, Поплавська хотіла б, щоб колеги далі виступали, це знали всі.

Бували моменти, коли гумориста просто не могла відмовити собі в алкоголі, настільки важкі думки приходили тоді. Здавалося, варто припинити тури і просто збавити темп, та без сцени все здавалося сірим.

Глущенко зізнається: досі не вірить, що Поплавської більше немає. Не вірив тоді ніхто, особливо Єгор Крутоголов, з яким вона після аварії потрапила до однієї лікарні. “Дизель шоу” встали один за одного, немов стіна. Зараз Яні вже значно легше, хоча не приховує – такий біль не минає ніколи. Жити треба заради сина, впевнена Глущенко, заради пам’яті Марини.

Особливо важко далися поминки. Актори зібралися в рідному місті Поплавської, Житомирі. У повітрі відчувалося напруження, думали про завершення роботи. Хто і коли зважився на продовження туру, вже не згадують. Але Яну підтримали фанати не тільки з України, а й з усього світу.Тепер вона обіцяє – буде посміхатися всупереч долі і дарувати радість іншим.

 

Дивіться: інтерв’ю з Яною Глущенко з “Дизель шоу”


Опубліковано : 19.02.2019 12:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман