новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Повія з Тернопільщини “прославилася” на всю Україну

Повідомляє galas.te.ua 08.08.2018 09:48

Повія з Тернопільщини “прославилася” на всю Україну

Фото з мережі Інтернет

39-річну жінку планують позбавити батьківських прав.

На Львівщині затримали жінку, яка зупиняла вантажівки на трасі Львів-Тернопіль разом з маленькою донькою. Поліцейським повія зізналася, що займається наданням сексуальних послуг від самого народження дитини, розповідає ТСН.

Відео з повією виклав у мережу водій, який проїжджав трасою Львів-Тернопіль. На місці, де зазвичай стоять повії, він побачив жінку з дитиною на руках і взявся її виховувати докорами. Продавчиня, яка торгує біля траси кавунами, підтверджує, що цю жінку з дитиною бачила часто. Через дорогу заправка, тамтешні працівники теж її впізнають: кажуть, поки вона йшла “працювати”, лишала на трасі дівчинку саму. “Бувало таке, що вона дитину ось тут лишала. Саму без нагляду, без нікого. Дитина спала, а вона… Дитина була доглянута. Чи то така “фішка” в неї, що хтось з дитиною візьме, підбере”, – розповів працівник АЗС Володимир Яблонський.
Люди кажуть, що поліцію викликали кілька разів, але копи нічого не зробили. “Притягнути її до відповідальності підстав у нас не було, тому патрульна вирішила з нею поспілкуватися, розповіла про різні соціальні центри. Жінка подякувала та поїхала додому на автобусі”, – пояснив керівник прес-служби патрульної поліції Львова Мар’ян Шпитак. Після розголосу, спричиненого відеозаписом, з траси жінка зникла – перебралася у невеличке містечко за 70 кілометрів від Львова. І вже там поліцейські таки її затримали. “Коли вони разом з клієнтом, дитина перебуває разом з матір’ю, послуги сексуального характеру мати надає в автомобілі на задньому сидінні, а дитина залишається на передньому сидінні”, – розповіла подробиці зізнань повії начальник сектору реагування Золочівського відділу поліції Людмила Шеремета.
Нині відомо, що жінці 39 років, вона мама-одиначка, рідні про життя жінки та її доньки майже нічого не знають. Соцпрацівники примусово відібрали дитину у матері та спочатку повезли на обстеження у лікарню, далі віддали в дитячий притулок. “Було прийнято рішення примусово відібрати дитину від соціально небезпечної мами. Треба позбавити маму батьківських прав”, – вважає голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський. У соцслужбі виправдовуються, що раніше нічого не робили, бо не знали, що мама надавала сексуальні послуги з дитиною на руках. Сама жінка відбудеться лише штрафом у 85 гривень.


Опубліковано : 08.08.2018 09:48

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман