новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Прогноз погоди на літо 2017 по місяцях

Повідомляє Ровесник 28.05.2017 18:15

Прогноз погоди на літо 2017 по місяцях

Фото з мережі Інтернет

Річного періоду з особливим трепетом і хвилюванням чекають не тільки діти, але і дорослі. Саме в цей час починає довгоочікувана пора відпусток, дачний сезон і прості теплі вечори. Зголоднівши за ніжному сонечку, люди намагаються ловити кожну хвилину літа, проводять її з користю і насолодою.


Щоб наблизити цей приємний момент у своїй уяві, в мріях зануритися в теплу водичку прилеглого ставка, можна вже зараз дізнаватися яким буде літо 2017 в Україні . Навіть якщо вам не вдасться виїхати за місто, з нашим прогнозом погоди ви складете графік подорожі, яка може не виходити за межі міста. Адже тут також вийде відмінно провести час і отримати масу вражень, насаждаясь літнім відпочинком.

 

Червень


Починаючи з перших днів літа, природа в Україні оживає і оголює самі свої дивовижні фарби. Як раз в ці дні можна побачити місто з кращого боку. Погода буквально радує городян і гостей своїми ніжним подувом вітерця і теплими променями сонця.
Чи варто очікувати якихось сюрпризів з боку погоди в цей період Як показують синоптики, позначка градусника в першій половині червня підніметься до 25 градусів. Ближче до середини і кінця місяця, можна розраховувати на різке збільшення температурного режиму аж до 33 градусів.

Літо 2017 Україна - прогноз погоди по місяцях



Липень




Як раз в липні в багатьох містах України починається справжнє літо, з притаманною йому сухою і жаркою погодою. На цей період у багатьох людей припадає пора відпусток і бажаних поїздок до моря або річки. В середині літа 2017 року будуть спостерігатися приємні температурні режими.
Спека нікуди не зникне, а, навпаки, в деякі дні буде наростати. Приміром, у першій половині місяця днем вийде підловити позначку термометра на позиції в 25 градусів. Ближче до середини місяця, градусники покажуть всі 35 градуси вище нуля, а це означає, що скупатися в річці, все-таки вийде.



У нічний час доби буде також тепло. Температура не впаде нижче 18 градусів. Затяжні опади у липні 2017 року Гідрометцентр не прогнозує. Лише зрідка на землю буде капати невеликий дощик, який дозволить природі трохи освіжитися і ввібрати цілющу вологу.

Серпень


Попередній прогноз погоди на останній місяць літа, також порадує жителів лояльністю. В кінці літа, всі хто не встиг насолодитися цим приємним періодом, зможуть розслабитися під ніжними променями сонечка. Дощів, звичайно, стане більше, але вони все одно виявляться приємним доповненням до спекотних літніх днів.



Температура в серпні буде — 25 градусів вище нуля. Іноді навіть стовпчик термометра підніметься до 33 градусів, що дуже обрадує городян. Під кінець місяця все ж прийдуть прохолодні дні, але їх буде не так вже й багато. Зате такі дні допоможуть людям швидше налаштуватися до приходу золотої осені. В останні дні серпня температурний режим в місті складе 22 градусів.
Ночі стануть холоднішими.
Якою б не була погода на літо 2017 року у Україні, слід пам'ятати, що гарний настрій і веселий відпочинок залежить тільки від нас. Ніякий дощ не може засмутити оптиміста, тому що він скрізь знайде позитивну сторону. Радійте будь-якій погоді, і тоді ваше літо буде незабутнім!

 


Опубліковано : 28.05.2017 18:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман