новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Що слухає молодь цієї осені

Повідомляє studway.com.ua 10.10.2018 20:17

Що слухає молодь цієї осені

Фото з мережі Інтернет

Нові платівки від Twenty One Pilots, Lil Wayne і Kodaline. «Wake me up when September ends», – співали свого часу Green Day. На календарі вже жовтень, і саме час прокидатися, щоб не проспати нові релізи улюблених виконавців!

Twenty One Pilots, «Trench»

Дата виходу: 5 жовтня 2018
Жанр: поп / альтернатива

Улюбленці мільйонів, які вже цієї зими виступлять у столичному Палаці спорту, зовсім нещодавно випустили свіжий реліз. До п’ятої платівки групи увійшло чотирнадцять треків: це перший повноцінний лонгплей групи за останні три роки. Якщо порівнювати з попередніми, «Trench» – більш стриманий і зрілий альбом. Водночас пісні не перевантажені, а після виходу кліпу «Nico and the Niners», знятого в КНУ, ми просто зобов’язані підтримати хлопців.

 

Tom Odell, «Jubilee Road»

Дата виходу: 26 жовтня 2018
Жанр: поп

Ще один виконавець на своєму концерті буде гріти українських слухачів холодною зимою. Хоча презентація нового альбому в Києві відбудеться аж у лютому, знайти місце у твоєму плейлисті він може вже цієї осені. Судячи з деяких треків, які вже побачили світ, платівка буде мелодійною, глибокою, трохи драматичною і надзвичайно стильною.

Bob Moses, «Battle Lines»

Дата виходу: 5 жовтня 2018
Жанр: електроніка / експериментальна музика

Цей канадський електронний дует може стати відкриттям цієї осені – несподівано приємним відкриттям. Унікальне поєднання електронної музики й попу з легким присмаком року. Як пояснюють самі виконавці, їхнє звучання – це щось середнє між рок-н-ролом і техно-музикою.

До другої платівки гурту ввійшло одинадцять драйвових і водночас меланхолічних треків, які, однозначно, заслуговують на увагу.

Kodaline, «Politics of Living»

Дата виходу: 28 вересня 2018
Жанр: поп

«Follow Your Fire» із цього альбому лунає з радіостанцій уже півроку. Проте вихід платівки має довгу історію: третій студійний альбом гурту мав побачити світ ще минулої осені, але музиканти відчули, що можуть зробити краще, і вирішили повернутися до студії, щоб перезаписати майже половину треків. «Politics of Living» одночасно нагадує Imagine Dragons, Coldplay і The Chainsmokers.

Гурт не залишив без уваги й українських слухачів: концерт у Києві відбудеться 4 листопада.

Lil Wayne, «Tha Carter V»

Дата виходу: 28 вересня 2018
Жанр: реп

Довгоочікувана п’ята й завершальна частина серії альбомів «Tha Carter» нарешті побачила світ. Через проблеми з лейблом і кодеїном вихід альбому відкладався з 2012 року. Але дочекалися! Платівка містить треки, записані в співпраці зі Snoop Dogg і Кендріком Ламаром, а танці під «Uproar» уже стали локальним американським мемом.

Півтори години й 23 пісні – цього вистачить, щоб розставити всі крапки у своєму, як запевняє репер, фінальному альбомі.

Cat Power, «Wanderer»

Дата виходу: 5 жовтня 2018
Жанр: альтернативна музика / інді

Десятий студійний альбом і перша повноформатна платівка американської співачки за останні шість років. До «Wanderer» увійшло одинадцять треків, мелодійних і меланхолічних, як і осінні дні. Приємними бонусами стануть композиція «Woman», записана спільно з Ланою Дель Рей, і кавер на пісню Ріанни «Stay».

Lady Gaga, Bradley Cooper, «A Star Is Born»

Дата виходу: 5 жовтня 2018
Жанр: поп / кантрі

Спільна робота Lady Gaga й Бредлі Купера над мюзиклом «Народження зірки» стала режисерським дебютом Бредлі Купера.

Більшість пісень з альбому були записані під час знімання фільму, а не в студії, що робить їх живими та емоційними. Платівка також містить діалоги й суто інструментальні композиції.

The Hardkiss, «Залізна ластівка»

Дата виходу: 19 вересня 2018
Жанр: рок / поп

Не варто забувати і про українських виконавців. Новий альбом The Hardkiss переважно україномовний. Загалом у ньому сімнадцять треків.

Гурт перейшов до більш електронного звучання, однак тексти залишились так само сильними. До того ж в альбомі можна почути вірші: приємний бонус!


Опубліковано : 10.10.2018 20:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман