новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Що українські телеканали покажуть тернополянам на Новий рік?

Повідомляє Високий замок online 21.11.2017 19:15

Що українські телеканали покажуть тернополянам на Новий рік?

Фото wz.lviv.ua

 

Попри те, що до Нового року ще далеко, українські телеканали вже знімають новорічні програми.

Телеканал «Україна» вирішив здивувати глядачів, які зустрічатимуть Новий рік вдома разом із телевізором, «Великою новорічною пригодою».  У шоу візьмуть участь відомі українські артисти. Разом із ведучими та акторами проектів телеканалу заспівають хіти української естради. Тут засвітяться такі вітчизняні зірки, як Софія Ротару, Олександр Пономарьов, Ірина Білик, Ольга Горбачова, Оля Полякова, «НеАнгели», Тіна Кароль, Олег Винник, Монатік, Наталя Могилевська, Злата Огнєвіч, Макс Барських, «Лісапетний батальйон», Марічка Яремчук, Дзідзьо, «ТіК», Віктор Павлік, Даша Астаф’єва, Піанобой.

У центрі однієї із сюжетних ліній пригоди співака Олега Винника. «Зізнаюсь, було непросто грати себе, адже я – самокритична людина», – сказав Олег Винник після зйомок.

Дзідзьо: «Ну, будьмо!».
Дзідзьо: «Ну, будьмо!».

Монатік каже, що у Новорічну ніч артисти, які взяли участь у «Великій новорічній пригоді», «старатимуться зарядити людей вітаміном D, бо зима – це холод і мороз». «Своїми номерами спробуємо компенсувати нестачу тепла і сонця», – сказав він.

Іншим шляхом пішов телеканал «1+1». «Плюси» відмовилися від новорічного вогника. Покажуть Live Show тренера Vitamin D, який відбувся 20 жовтня у київському Палаці спорту. Сам співак називає цей концерт знаковим у його творчій діяльності.

 А за кілька годин перед зустріччю Нового року на «1+1» вже традиційно відбудеться прем’єра спеціального святкового випуску «Вечірнього Кварталу». Зйомки святкової програми відбудуться 11 і 12 грудня у палаці «Украї­на».

Наталія Могилевська запостила своє фото зі зйомок в Instagram.
Наталія Могилевська запостила своє фото зі зйомок в Instagram.

Не влаштовує новорічних вогників і ICTV. Канал підготував святковий випуск підсумкової інформаційної програми «Факти тижня. 100 хвилин з Оксаною Соколовою». Святкові короткометражні фільми підготував відділ документальних спецпроектів. А також спецпрем’єру від «Дизель Шоу» – Новорічний концерт. Окрім того, напередодні Новорічної ночі на глядачів чекає сюрприз – традиційні «новорічні продукти» з оригінальним українським дубляжем, якими славиться канал  ICTV.

Чим у Новорічну ніч здивує глядачів «Інтер», наразі не відомо. Мабуть, бояться, що вибухне черговий скандал, як це було торік. Що ж, побачимо, який сюрприз «інтерівці» покладуть глядачам під свою телевізійну ялинку…


Опубліковано : 21.11.2017 19:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман