новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

«Секс для них – як для нас поїсти вареників», - заробітчанка

Повідомляє pro.te.ua 02.11.2018 10:16

«Секс для них – як для нас поїсти вареників», - заробітчанка

Фото з мережі Інтернет

Галина Петрів з Бучацького району, яка поїхала на заробітки до Іспанії, сфотографувала жінку у громадському транспорті. Її увагу привернула не так пасажирка, як вміст її прозорого поліетиленового пакета. Там добре видно придбаний товар із секс-шопу.

– Звичайно, у нас би було незручно таку покупку везти в транспорті, – ділиться Галина. – Не дай Бог хтось побачить, ото буде сором людині – засміють. А тут на то ніхто уваги не звертає. Навіть не може звернути, адже це карається законом. Відвідати секс-шоп тут – як за хлібом сходити. В Голландії і Німеччині люди ще розкутіші. Іспанія більш релігійна країна. Але жінки тут по-іншому ставляться до сексу. Це не соромно, а досить пристойно купувати сексуальні іграшки для себе і колекціонувати їх. Чоловіки не проти, бо це урізноманітнює статеве життя пари. Але більше відвідують секс-шопи одностатеві пари, а також самотні жінки. У нас в Україні проблема – нема поваги до іншої людини, якщо вона моє свої уподобання. Засміють, осудять, обізвуть. А тут за будь-яку сексуальну образу посадять у тюрму. Реально посміятися з гея – це потрапити за грати на 36 годин, плюс матеріальна виплата. Тому ніхто нікому не заважає робити зі своїм тілом все, що хоче – лиш би іншим не нашкодити. Є повага до сексуального вибору кожного.

У перші роки така розкутість іноземців Галину дивувала. Тепер, каже, бачить у цьому переваги.

– Я просто пам’ятаю, коли мені було 15 чи 16 років і я цілувалася з одним хлопцем, то получила від мами по морді, – говорить. – Це залишає комплекси в дитини на все життя. А європейки до самої смерті розкомплексовані. У них інше сприйняття світу і секс для них – як для нас поїсти вареників. Думаю, що життя має бути різноманітним і давати щастя. І справді жінки  в Іспанії про це переймаються більше, аніж про їжу, одяг та інші речі.


Опубліковано : 02.11.2018 10:16

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман